Se confirmă teoria conform căreia persoanele vaccinate în pandemie sunt cei care au împrăștiat Covid peste tot
Postat la: 17.05.2024 - 12:10
Cel mai recent studiu, realizat de medicii infecționiști de la Clinica Cleveland, Ohio, SUA, a demonstrat că numărul de doze de vaccin Covid este direct proporțional cu riscul de a contracta virusul. Lucrarea științifică reconfirmă studii anterioare, care au arătat că cei mai susceptibili de a se infecta cu SARS-Cov-2 sunt, de fapt, cei vaccinați, ceea ce pune într-o perspectivă diferită narativul oficial.
Tot mai multe studii, realizate în toate colțurile lumii, vin să confirme că vaccinații sunt cei care împrăștiau virusul Covid. În 2020, contagiozitatea virusului rămăsese la un nivel foarte scăzut, astfel că, așa cum relatau medicii, existau numeroase cazuri când infectarea nu se produsese nici în cazul celor care locuiau în aceeași casă și unul dintre ei avea virusul.
Oricum, cele mai multe cazuri erau asimptomatice, în sensul că virusul era depistat prin controversatul test RT-PCR, cu o precizie cel puțin îndoielnică, și care nu aveau absolut niciun simptom. Pe aceștia autoritățile au decis să-i "aresteze", închizându-i și tratându-i în cel mai inuman mod cu putință. Nici morții Covid nu erau morți de Covid în 2020, raportările oficiale, care au și încetat la un moment dat, relatând decese ale unor pacienți cu alte boli în faze terminale sau de infarct și AVC. La 31 decembrie 2020, România raporta circa 600.000 de bolnavi Covid și 15.700 decese.
După campania de vaccinare, la 31 decembrie 2021, numărul de infecții Covid se triplase, ajungând la 1,8 milioane, iar cel al deceselor a crescut cu 400%. La sfârșitul lui 2022, numărul cazurilor Covid ajunsese la 3,3 milioane. Creșterea numărului de infectări a fost legată direct de numărul de vaccinați, care nu numai că au luat virusul în mod repetat, dar au fost lăsați să împrăștie virusul cu bună știință, pentru a crește numărul de cazuri.
Medicii de la Departamentul de Boli Infecțioase, Clinica Cleveland, Ohio, SUA, au realizat studiul privind vaccinarea Covid în sezonul 2023-2024, concluzionând că vaccinații se îmbolnăvesc primii. Astfel, o analiză a datelor de la angajații Clinicii Cleveland a constatat că persoanele care au primit două sau mai multe doze prezintă un risc mai mare de Covid-19. Riscul de a contracta Covid-19 a fost de 1,5 ori mai mare pentru cei care au primit două doze, de 1,95 ori mai mare pentru cei care au primit trei doze și de 2,5 ori mai mare pentru cei care au primit mai mult de trei doze, au descoperit cercetătorii. Riscul mai mare a fost comparat cu persoanele care au primit zero sau o doză de vaccin.
„Motivul exact al acestei constatări nu este clar. Este posibil ca acest lucru să fie legat de faptul că imunitatea indusă de vaccin este mai slabă și mai puțin durabilă decât imunitatea naturală. Deci, deși oarecum protectoare pe termen scurt, vaccinarea poate crește riscul de infecție viitoare", au spus cercetătorii în lucrare. Dr. Robert Malone a declarat pentru The Epoch Times că lucrarea cercetătorilor de la Clinica Cleveland a servit drept „o altă recunoaștere a faptului că produsele nu sunt eficiente sau au o eficacitate foarte scăzută și contribuie la eficacitatea negativă.
Studiile și datele anterioare au sugerat, de asemenea, că persoanele cu mai multe doze de vaccin sunt mai susceptibile la infecția cu Covid-19, inclusiv lucrările anterioare de la oamenii de știință de la Cleveland Clinic și un studiu din Islanda. „Dozele multiple de vaccin pot avea efectul unei creșteri dependente de anticorpi, care măresc răspunsul la infecție în mod disproporționat față de anticorpii generați din prima doză de vaccin, mai degrabă decât din vaccinul actual sau infecția curentă, făcând răspunsul anticorpilor mai puțin eficient", a declarat Dr. Harvey Risch, profesor emerit de epidemiologie la Yale School of Public Health.
Comentarii
Adauga un comentariuAdauga comentariu