Tom Hanks și Oprah Winfrey s-au baricadat mediatic după publicarea documentelor judiciare ale lui Jeffrey Epstein

Postat la: 04.01.2024 - 20:40

Vedetele de la Hollywood, Tom Hanks și Oprah Winfrey au oprit comentariile pe aplicațiile de socializare, inclusiv Instagram, imediat după publicarea documentelor judiciare ale lui Jeffrey Epstein.

Hanks și Winfrey au dezactivat comentariile de pe conturile lor după ce zeci de mii de persoane au inundat paginile lor populare cerând arestarea lor pentru presupuse infracțiuni sexuale cu minori. Hanks a dezactivat, de asemenea, comentariile de pe pagina sa populară de Instagram în octombrie, după ce zeci de mii de persoane l-au reclamat pentru presupusele sale infracțiuni și au cerut o anchetă urgentă privind crimele sale împotriva copiilor.

Activitatea de pe rețelele de socializare ale lui Hanks și Winfrey urmează unor acuzații explozive la adresa unor personalități de la Hollywood, printre care Hanks și Steven Spielberg, multe persoane, inclusiv denunțători din industrie, acuzându-i pe aceștia că sunt "pedofili prădători". Potrivit comentatorilor, Hanks este un pederast prolific care s-a "ascuns la vedere" în ochii publicului timp de zeci de ani, în timp ce își etalează stilul de viață depravat prin utilizarea de semne și simboluri.

 

 

Numeroși cunoscători de la Hollywood au recunoscut oficial că abuzul sexual asupra copiilor este răspândit în industria de divertisment. Multe celebrități, printre care Anne Heche, Chris Cornell, Avicii și Kirstie Alley, care au jurat să expună sistemul putred de la Hollywood, au fost găsite moarte în circumstanțe suspecte înainte de a-și putea termina munca.

Isaac Kappy, un insider de la Hollywood, cunoscut pentru aparițiile sale în Thor (2011), Fanboys (2009) și Terminator Salvation (2009), printre alte roluri, a intrat pe YouTube pentru a se destăinui despre boala de la Hollywood, numind și făcând de rușine diverse vedete de pe lista A și nume din industrie.

Descriind pedofilia ca fiind "boala de la Hollywood", Kappy spune: "La nivel de vârf, acești oameni sunt pur și simplu bolnavi și psihopați. Asta este ceea ce este trist în legătură cu asta. O mulțime de oameni se nasc în ea", a spus el, descriind o amplă cultură hollywoodiană a abuzurilor împotriva copiilor. Kappy a menționat nume de primă mână, printre care Tom Hanks, Michael Jackson și Steven Spielberg, susținând că toți aceștia vor fi amintiți de generațiile viitoare ca fiind abuzatori notorii, la fel ca Jimmy Savile, celebrul abuzator de copii din elita britanică.

Isaac Kappy a murit în luna mai 2019, relatările din presa mainstream spunând că s-a sinucis, sărind de pe un pod din Arizona. Înainte de moartea sa, pe contul său a fost postat un mesaj pe Instagram cu legenda: "Ferește-te de omul care nu are nimic de pierdut, pentru că nu are nimic de protejat". Afirmațiile împotriva lui Tom Hanks au apărut după ce Sarah Ruth Ashcraft a anunțat că a fost vândută pentru sex de tatăl ei la vârsta de 13 ani și violată de starul hollywoodian Tom Hanks.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu