Cioclii pandemiei tremură "Big Time" alături de Cîțu!

Postat la: 25.11.2023 - 10:20

Vă prezint pe scurt azi filmul real al uriașei infracțiuni "Cîțu-vaccinuri-un miliard de euro", de natură chiar să ne eticheteze ca fiind țara coruptă a UE, lucru pe care politicienii noștri patri(h)oți l-au tot negat, dar care apare azi de necontestat.

Treburile au stat în felul următor: În primăvara lui 2021 au început să apară zvonuri conform cărora noul premier Cîțu și cei din jurul său, printre care se distingeau soții Alina Gorghiu și Lucian Isar, pregătesc un mare tun financiar legat de achiziția guvernamentală a unor cantități uriașe și nejustificate de vaccinuri anti-Covid, treabă ce a început să suscite o mare agitație din momentul în care fostul ministru de finanțe, Alexandru Nazare, a refuzat să avizeze pozitiv nota de fundamentare a achiziției.

Treaba a ajuns bineînțeles și la nivelul SRI, care a încercat prin mijloace specifice să blocheze operațiunea, sugerându-i lui Cîțu să se oprească deoarece e o acțiune ilegală. Acesta a refuzat, motivând că achiziția nejustificată și în exces de vaccinuri este cerința expresă a Ursulei von der Leyen, continuând să facă presiuni asupra lui Nazare pentru ca să avizeze pozitiv operațiunea, inclusiv prin folosirea mass-media contra lui Nazare, presă ce era gras plătită deja din fondurile de mită aprobate de către predecesorul său, celebrul "LuCOVID" Orban.

În disperare de cauză, Nazare a fost sfătuit (probabil tot de la SRI) să avizeze negativ nota de fundamentare, ceea ce acesta a făcut chiar în scris, prezentând argumente solide și legale, dar imediat după aceea a fost zburat din guvern, locul său fiind luat chiar de către premierul Florin Cîțu, în calitate acum și de ministru interimar de finanțe. Acesta a stat ca interimar doar până a avizat pozitiv ca ministru nota de fundamentare, apoi actul guvernamental de achiziție a intrat în avizare suplimentară, apoi în aprobarea unanimă (!) a guvernului PNL-USR, apoi s-a făcut și plata.

Imediat după demiterea lui Nazare, în iulie 2021, deci când încă documentul nu se aprobase în guvern și nici plata nu se făcuse, aflând despre detaliile operațiunii de mai sus, am publicat dovezile ilegalității deciziei guvernamentale, cerând public DNA și SRI blocarea plății și denunțarea operațiunii către CSAT, ba chiar, ca să atrag atenția asupra dimensiunii potlogăriei, am cerut la GOLD FM și arestarea rapidă a premierului Cîțu. Tocmai din acest motiv știrea a fost preluată și de alte televiziuni și site-uri de știri, deci tot mediul politic și de putere a aflat detaliile infracțiunii lui Cîțu încă din iulie 2021.

Prin septembrie, deci după două luni, DNA a anunțat public că deschide un dosar IN REM referitor la achiziția de vaccinuri, apoi a apărut scandalul drogangelii lui Cîțu din perioada facultății, a finanțării ciudate a școlarizării sale, tocmai din dorința de a se forța demisia premierului, dar acesta era de neclintit, asigurat fiind de protecție de la Bruxelles, dar și bine apărat de către toți colegii săi din PNL, că doar era ditamai președintele partidului. A fost nevoie ca procurorii să deschidă și alte dosare penale, ce vizau traficul de influență la nivel de miniștri al fratelui lui Cîțu, pentru ca acesta să fie urnit din funcție. Finalul a fost plecarea lui din funcțiile de premier și președinte PNL, dar cadorisirea sa cu noua funcție de președinte al Senatului României (!), unde a rămas până în iunie 2022.

Nu mai e nevoie de argumente în plus, deși ar fi destule, ce să ateste complicitatea PNL și a lui Iohannis în această mare ilegalitate, din acest motiv putem considera că liberalii sunt vinovații politici principali. E previzibil ca sub acest pretext, solid de altfel, actuala conducere a PNL, din care fac parte aceiași lideri ce i-au fost complici lui Cîțu sau l-au apărat, să fie obligată să demisioneze de urgență, urmând să fie impusă o altă conducere care să abordeze alegerile din 2024.

Cei de la USR se victimizează în mod inutil în aceste zile, foștii lor miniștri apar din documente și interceptări ca fiind la fel de vinovați ca și Cîțu, iar urletele lor de revoltă sunt justificate prin disperarea faptului că-și joacă chiar existența politică. N-are rost să mai vorbim despre fostul ministru al sănătății, Vlad Voiculescu, care a fost un fel de reprezentant neoficial al intereselor BIG PHARMA în guvern (și sunt dovezi solide pentru asta!), dar nu era chiar Drulă, președintele USR, acel ministru din guvernul Cîțu ce a aprobat în solidar achiziția de vaccinuri deși știa și el că e ilegală?! Așa era, deci în cazul lor se recomandă acum o atitudine de tipul "CIOCU-MIC!", așa cum liberalii deja procedează.

Sunt mulți dintre cioclii pandemiei, români sau bruxellezi, care tremură în aceste zile alături de "Cîțu-Big Time" (traducerea aproximativă e "într-un mare fel"), dar ei vor fi aleși spre sacrificare doar selectiv, în baza unui algoritm precis, pentru că altfel se prăbușește nu doar șandramaua noastră de putere, ci chiar cea ce-o vizează pe Ursula von der Leyen. Dealtfel Cîțu, sfătuit de către rezerviștii Statului Paralel, ce l-au promovat și susținut în ultimii ani, a dat semnale încă de joi seara că e dispus să facă înțelegere cu procurorii DNA, spre a livra informații și probe că el ar fi acționat la comanda lui Iohannis și a Ursulei, lucru care poate modifica parcursul acțiunilor din dosar.

Numai că există posibilitatea ca amenințarea să nu țină, treburile să nu meargă cum ar dori rezerviștii lui Cîțu, iar procurorii să nu fie de acord cu nici o înțelegere. În acest caz, după ridicarea imunității lui Cîțu, respectiv a acordării avizului de la Cotroceni în cazurile foștilor miniștri USR, ne putem aștepta chiar la arestarea primilor trei vinovați, Cîțu, Voiculescu, Mihăilă, așa cum era posibil și trebuia să se întâmple încă din vara lui 2021.

Cozmin Gușă

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu