De ce ar raspunde Patriarhul apelului Întunecatului?!

Postat la: 28.04.2021 - 10:28

Vaccinarea nu merge conform planului, românii sunt circumspecți atât din pricina incidențelor unor vaccinuri asupra sănătății, ale explicațiilor total neconvingătoare din partea autorităților sau mai ales, a faptului că producătorii vaccinului nu-și asumă răspunderea pentru posibile efecte nocive, transferând-o statelor cumpărătoare. Orice om care gândește clar despre sănătate sau viitorul său e limpede că va sta pe gânduri în fața unei atari situații.

Ei bine, în disperare de cauză, cei care-i țin ațele "întunecatului" CTP l-au trimis la produs și-apoi au dat comandă presei miluite să-i tot reia mesajul prin care acesta apelează la Patriarhul Daniel să dea exemplu și să se vaccineze. Nici nu mai contează pentru ei vârsta sau starea de sănătate a Patriarhului, ei sunt în faza "Totul pentru front, totul pentru victorie"! Dar chiar și așa, cum să-l năimești pentru o așa sarcină tocmai pe CTP, ce-l numea SATANĂ pe conducătorul BOR doar cu câteva luni în urmă, stârnind greața și revolta tuturor românilor normali?! Ei fac asta tocmai pentru că scopurile nu sunt de mobilizare a ortodocșilor, ci de înjosire publică a Patriarhului Daniel, și-apoi de responsabilizare a BOR pentru un previzibil eșec al campaniei de vaccinare.

Știindu-l bine pe Prea Fericit aș îndrăzni să-i propun un răspuns public, creștinesc, pentru "necredinciosul întunecat": acesta să țină post măcar câteva zile, să vină la rugăciune și spovedanie în mod consecutiv și-apoi să-și mărturisească credința-n Dumnezeu! Cred că abia atunci s-ar califica CTP-ul să facă propuneri de comportament civic armatei de credincioși ortodocși, iar pentru ca să-și transfere mesajul și Patriarhului, mai întâi să-și ceară scuze și să se căiască public pentru rătăcirea de a-l fi jignit. Altfel acțiunea lui rămâne doar o premeditare jegoasă a celor ce-l manipulează pe CTP în scopul umilirii și responsabilizării BOR, acțiune declanșată (deloc întâmplător!) exact în Săptămâna Patimilor. Punct!

POST, RUGĂCIUNE, SCUZE ȘI CĂINȚĂ PENTRU CTP, APOI MAI VORBIM ...

Cozmin Gușă

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu