Femeile vor conduce Lumea! Cum o vor parca?

Postat la: 23.10.2023 - 15:53

Fără a fi deloc misogin - din contră! - m-am distrat ca tot omul la bancul cu "cele trei lucruri pe care le poti privi la nesfârșit: un foc care arde intr-o vatra, o apa curgatoare si... o femeie care face o parcare laterala!" 

"E sfârșitul Lumii, maică!", îmi spuse o băbuță in urma cu cativa ani, oftând. "De ce, maică?", o intrebai, după care îi dădui un raspuns la "off-ul" ei despre durerea Lumii: "Las'că trece!". Lume trece, lume vine, mă gândii... Dar baba nimic: "Femeile vor conduce Lumea, de aia e sfârșitul..." Dacă femeile vor conduce Lumea, cum o vor parca?!, imi trecu prin minte o altă poantă... Cu senzori de parcare si cameră-spate!, tehnologic vorbind, pentru ca trebuie sa fie "smart", acum totul e "smart".

Dădui o cautare pe Google: "femeile vor conduce Lumea", iar inteligenta artificială a motorului care "salveaza Planeta" (un fel de Greta un pic mai artificială decat asta de la TV) imi sugereaza la un al treilea raspuns o varianta neasteptata din wikipedia legata de "Sfarsitul Lumii"... Taci bre, că baba avea dreptate... Si-mi zice printre mai multe texte compilate, sintetizate de neuroni quantici din mai multe religii, ca in veacurile de pe urma: femeile vor fi mai multe ca barbatii (check); femeile chiar si imbracate vor fi mai mult goale (check); femeile vor face sex cum mai multi barbati fara sa le pese iar preacurvia si adulterul vor fi ceva normal (semi-check); femeile vor conspira impotriva barbatilor si vor ajunge la putere sa conduca grupe mari de populatii si chiar natiuni (wannabe-check)... Ca să vezi...

Ia sa vedem noi ce avem aici? Păi ca sa nu mai penetram adanc istoria că s-ar putea sa-i placă, sa le luam la rand pe ultimele. Mai intai si-ntai a candidat Hilary Clinton, nevasta lui Bill - ala cu trabucul din Biroul Oval, de pe buzițele si rochita Monei Lewinski - impotriva lui Donald Trump. Si si-a luat-o! Anul asta am aflat ca din brigada de soții ale "fostilor" ar putea candida Michele Obama - femeia cu "marul lui Adam" in gat, careia chiar el, marele Barack cu vise gay, i-a zis, "din greseala", Mike! - tot impotriva lui Trump.

Azi fuseram informati ca nu s-a terminat orgia! Va candida si Liz, fiica cea mare al lui Dick Cheney - fost vicepresedinte al SUA pe vremea lui George W Bush -, care spune despre Trump: "E cel mai rău om de pe Planeta!" Cu alte cuvinte, dar fara vreo legatura cu tat-su: "It's a Dick!" M-astept sa iasa de la naftalina si sotia lui Bush Jr. Sau poate fii-sa, aia prinsa la volan cu drogul pe nas si cu alcoolul in vene. Sau invers! Sau, de ce nu?!, sa candideze Ashley sau Naomi Biden, ba chiar Hunter daca-i fac operatie de sex, desi acum nu mai e nevoie, se poate declara femeie si gata! Ca aia/ăla a(l) lor de la Sanatate, gen Rachel Lavine, sau cam asa ceva... De fapt, poate ca transgenderii vor conduce Lumea si nu ne-am prins nici noi, nici băbuța... Sau poate ca o inteligenta artificiala, ca Sofia, de pilda. Mai degrabă...

Bogdan Comaroni

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu