Horodniceanu zis ''Șef de Crimă'', pui al Statului Paralel, neam cu Bruta și Pinocchio!

Postat la: 08.05.2023 - 08:37

Nu l-am cunoscut vreodată pe procurorul Horodniceanu, dar acum vreo două luni i-am studiat comportamentul în public, în timp ce așteptam amândoi îmbarcarea, în sala de așteptare a aeroportului Henri Coandă. Concluziile analizei mele ad-hoc de atunci, pe care am făcut-o ca să-mi treacă timpul mai ușor, se completează însă bine cu cele relevate din scandalul public ce s-a iscat în jurul său în dimineața zilei de azi.

Horodniceanu a fost numit șeful DIICOT în mai 2015, deci la câteva luni de la începutul mandatului lui Iohannis, pot deci prezuma în mod rezonabil că a venit în funcție pe filiera Coldea, ce-și primea astfel răsplata pentru faptul că l-a sprijinit în mod decisiv pe KWI în lupta cu Ponta. Cum s-ar zice, Horodniceanu este un pui al fostului Stat Paralel, care azi însă este vicepreședintele CSM. Legat de comportamentul său în discuția nocturnă cu polițiștii din comuna ieșeană, n-am prea multe de comentat. Horodniceanu dovedește că e cam limitat în gândire și irascibil, doar un astfel de personaj minte legat de funcția curentă sau amenință niște polițiști, la rândul lor ciudat de obedienți și politicoși. În mod normal la acea oră (și în weekend!) nici un conducător auto nu scapă fără etilotestare, pe Horodniceanu l-au lăsat însă în pace și nici nu l-au amendat pentru că depășise cu viteză și nesemnalizând. Rămâne însă amenințarea lui Horodniceanu la adresa polițiștilor, am observat că se cere deja anchetarea lui pentru acest delict!

Toate persoanele publice avem diverse reacții când suntem opriți de către polițiști, eu prefer să glumesc mereu, pentru ca să nu mă enervez dacă cumva dau peste vreun prost. Legat de Horodniceanu, mă gândesc însă cum ar fi reacționat dacă chiar ar fi fost încă ceea ce le zicea polițiștilor că este, adică ''Șeful de la Crimă Organizată'', probabil că amărâții ăia de la Poliția Rurală aveau deja dosar penal. Zic în titlu că Horodniceanu e neam cu Bruta, inspirat fiind de porecla Laurei Codruța Kovesi atunci când conducea DNA-ul, avea reacții asemănătoare dacă o deranja cineva (apropo de asta, poate cel pomenit de Horodniceanu c-a fost influențat direct în creșterea salariilor polițiștilor, fostul ministru Gabriel Oprea, o să povestească odată cum dosarul ''Gigină'' în care a fost achitat, este opera dorinței exprese și răzbunării lui Kovesi, în urma unui episod privat în care i s-a părut ei că Oprea, fost coleg de șprițuri cu ea, depășise o anumită măsură).

Mai zic că Horodniceanu e rudă și cu Pinocchio, pentru că minte cu talent și-n pofida evidențelor. Am citit declarația pe care a dat-o azi ''fraților'' lui de la G4MEDIA, iar dacă el e autorul, atunci e un mincinos de tip Băsescu, adică talentat, dar dacă a fost asistat în scrierea textului de disculpare, atunci e bine asistat, probabil tot de către niște puiuți din Statul Paralel.

După episodul ''Guseth - Freedom House'' de zilele trecute, în care ați vizualizat rețeaua jurnaliști/procurori sorosiști și modul grobian și ilegal de acțiune, Dumnezeu-Drăguțul ne mai face un cadou nouă, celor ce-am tot fost acuzați ca fiind conspiraționiști atunci când vorbeam despre fărădelegile Statului Paralel, și ni-l livrează pe puiuțul Horodniceanu ce vine să confirme tupeul și caracterul jalnic al unora ce ne dădeau cu Legea în cap, în timp ce ei o încălcau în mod grobian. Să urmărim ce se va întâmpla cu cariera lui Horodniceanu (zis de azi ''Șef de Crimă''), pentru că am auzit că avea desemnate sarcini operative importante în luptele ce se vor declanșa cât de curând în justiție! Iar el s-a împiedicat amărâtul de polițiștii de la Rurală ... Unde ești tu Soros doamne?! 

Cozmin Gușă

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu