Lucrurile se îmbunătățesc din ce în ce mai rău!

Postat la: 03.08.2023 - 10:45

Trăim în lumi paralele, cea oficială fiind măsluită de statisticieni și de oameni de pseudo-știință. Populația reală rezidentă a României este mult mai mică decât cea din listele reale permanente. Diferența este de peste 3 milioane de persoane.

Chiar și recensământul din 2022 a fost măsluit. Peste 2,5 milioane persoane nu s-au "auto-recenzat" digital și nu au fost recenzați clasic, dar apar în statistici ca fiind "recenzați implicit".

Numărul total al deceselor cauzate de pandemie a fost măsluit, așa cum a declarat, în aprilie 2021, chiar ex-ministrul sănătății, Vlad Vasile Voiculescu.

Produsul intern brut al României pe 2023 a fost supra - evaluat, de unde o "gaură" bugetară de 45 de miliarde lei.

Șomajul în județul Galați este, în mod real, de 50%, iar nu de 6%, cum mincinos spun statisticile oficiale (știre ZF, ediția 3 august 2023).

Temperatura reală a aerului, corect măsurată, este de 35 de grade, iar nu de 40 de grade (cât estimează știrile tv) și nici 47,5 grade, cât afișează ecranele din bordul mașinii.

Se ascultă muzică bizară la festivaluri nespuse (untold) și niciodată văzute (neversea, derivație comercială de la neverseen). Nespusul și nevăzutul sunt stări ale întunericului, sunt în afara Logosului și a Luminii.

Războiul de la granița României a ucis 500 de soldați ucraineni pe zi - cca 350 de mii de la începutul războiului - dar "contra-ofensiva", care utilizează maxim 150 de mii de soldați ucraineni, va fi un succes 100%. Nu am fost niciodată mai "siguri" de asta.

Deci, lucrurile se îmbunătățesc din ce în ce mai rău... Trăim în două lumi paralele, una simulată, dar impusă oficial, cealaltă reală, dar ocultată.

Chiar dacă vom fi etichetați drept medievali, trebuie să alegem lumea reală. Lumea așa cum a fost creată de Dumnezeu. Altfel vom rămâne victime ale psihiatrilor tatuați psihotic pe tot corpul și ale influencerilor cu ghiul, botox, silicoane și droguri în toți porii. Trebuie să rămânem în Lumină.

Gheorghe Piperea

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu