Nicușor Dan nu va ajunge niciodată președinte, pentru că nu este edil

Postat la: 21.10.2024 - 10:50

Primarul general propune un referendum prin care să i se confere puteri sporite. Îl vrea urgent, la pachet cu alegerile parlamentare, încălcând legislația în vigoare. Puterile și le-a sporit deja din martie, de când i-a retras viceprimarului Stelian Bujduveanu coordonarea transporturilor, patrimoniului, relația cu Administrația Străzilor București și Societatea de Transporturi București.

Rezultatul? Orașul este plin de gropi în care cazi la propriu, iar transporturile au fost date peste cap. Autobuzul 133 a dispărut fără avertisment, în locul lui a apărut linia 97 între Pasajul Bucur și Clăbucet, care scurtează cursa cu câțiva kilometri. Autobuzele care trec pe la Gara de Nord se retrag începând de la 20,15, mai ales pe linia 178.

Parcurile sunt praf, paza a fost retrasă, trandafirii sunt smulși din rădăcină și duși acasă de florărese, după ce acestea i-au cules și vândut toată vara. Partidul Ecologist Român denunță că Nicușor Dan nu s-a implicat în combaterea poluării din București, cea mai poluată capitală europeană, unde parametrii noxelor sunt falsificați, amendată din nou cu 100.000 de lei de către Garda Națională de Mediu.

În schimb, Nicuşor Dan nu exclude pe viitor o eventuală candidatură la preşedinţie și a dat semnalul unirii partidelor de dreapta, ca și cum dreapta ar face curățenie în oraș și s-ar preocupa de problemele lui, nu un edil apt și sănătos la cap. Frecția cu "eu sunt un om de dreapta" am auzit-o și la cârnații Băsescu și Videanu care n-au făcut aproape nimic pentru bucureșteni, după ce au fost aleși primari generali.

Cornel Ivanciuc

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu