Nucleara, jos din pod!

Postat la: 28.01.2024 - 11:11

Cum ar fi dacă, împreună, eu și dumneavoastră, stimați cititori, vom afla că statul român îi sponsorizează pe membrii Hamas, organizație taxată drept teroristă de către partenerii noștri strategici. O organizație care a pus la cale masacrul împotriva israelienilor, declanșând astfel devastatorul război din Gaza și punând în pericol securitatea întregii regiuni. Cum ar fi să aflăm acest lucru?

Acesta este unul dintre cele mai succinte editoriale pe care le semnez. Pentru că am motivele mele ca astăzi să nu spun prea multe. Încă! Dar întrebările care plutesc în aer trebuiesc puse. Cum ar fi ca înalți demnitari ai statului român să fie complici ai unor teroriști Hamas, chiar dintre cei vânați în acest moment în Gaza de către unitățile specializate ale armatei Israeliene. Cum ar fi ca simpatizanți sau chiar membrii Hamas să fi fost infiltrați cu bună știință în instituțiile de forță ale statului român. Și ca Serviciul Român de Informații, SIE, CSAT, peste care moț este președintele Klaus Iohannis, să știe și să tacă, ascunzând situația reală? Sau cum ar fi să nu știe, deși ar fi trebuit să știe?

La toate aceste întrebări și la multe altele, veți afla răspunsul pe parcursul săptămânii care urmează, și vă promit că veți avea parte de un spectacol rar întâlnit în analele presei române. Un spectacol care, cu certitudine, va fi preluat și de marea presă din întreaga lume. Și care, poate, și ar fi de dorit, va genera și crearea unei comisii speciale parlamentare de anchetă. Pe curând!

Sorin Rosca Stanescu

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu