“Șoșocari” idioți (in)utili, COLDEA-UNTOLDEA și “Târâșul” liderilor Coaliției

Postat la: 18.02.2024 - 10:13

1. Constat că mulți dintre "șoșocari" sunt idioți (in)utili, prezic scor mare pentru SOS la europarlamentare.

Nu obișnuiesc decât rareori să citesc comentariile la postările mele și doar atunci când mi se semnalează ceva deosebit. Ieri după ce am publicat ancheta lui Valeriu Nicolae despre biografia inventată a Dianei Șoșoacă a fost un aflux de înjurături și jigniri pe contul meu de Facebook pe care, atenționat fiind, le-am parcurs pe diagonală, dar suficient ca să percep marele activism de grotă al șoșocarilor. Eu critic zilnic politicieni sau personaje publice ce îmi apar că greșesc sau gafează în activitatea lor, cei mai mulți tac în mod vinovat, unii îmi scriu explicativ, dar Șoșoacă este singura ce se remarcă prin această armată de idioți (in)utili, ce sunt hiperactivi și-și apără idolul prin amenințări și înjurături.

Disperarea în societatea românească e mare și va crește, nu știu cât de mare e efectivul celor ce se automobilizează pentru Șoșoacă în acest mod fanatic, dar în mod sigur asta va face diferența în cazul partidelor mici, deci prezic că SOS va putea ajunge în iunie la un scor apropiat de cel al USR/ADU, undeva către 10%, ceea ce ar rezulta în trei viitori europarlamentari șoșocari. Desigur că acest lucru se va întâmpla mai ales în cazul în care Șoșoacă rămâne fără nume, dacă soțul ei va divorța, și-ar putea pleca cu tot cu actele SOS (pentru șoșocari e chiar mai mobilizator să o susțină pe "Diana - Steaua fără nume"), dar și în situația în care alde Șoșoacă s-au decis să joace o telenovelă de tip Prigoană - Bahmuțeanu, iar aventura lui Silvestru cu prezentatoarea de la Nașul TV să fie cuprinsă în scenariu.

2. SRI va avea probleme mari din cauza lui COLDEA-UNTOLDEA. E așteptată execuția "generalului negru".

Prin apariția scandalului COLDEA-UNTOLDEA, prezența fostului prim-adjunct la distracția din Dubai alături de suspectați de corupție, proxenetism și drogangeală, SRI are o mare problemă de imagine, care în urma dezbaterilor va deveni și una de credibilitate. În cazul rezervistului Coldea nu ține scuza că e un "fost", deoarece omul e activ și acționează în mediile de afaceri și justiție, împarte indulgențe și încasează bani mulți în baza potențialului informativ și de șantaj pe care-l deține în calitate de fost șef SRI, punând astfel serviciul secret într-o postură unică de vulnerabilitate în ansamblul unităților similare din cadrul NATO. Referitor la Coldea mai există încă o circumstanță agravantă, cea legată de soția sa, general ce coordonează departamentul psihologic din SRI, deci depozitara unor informații ultra confidențiale despre miile de lucrători ai serviciului secret.

Nu scriu aceste lucruri cu pasiune, deși încerc în mod inutil de 18 ani să conving conducerile statului de nocivitatea lui Coldea, iar acum insist din nou deoarece e limpede că treburile sunt pe cale să derapeze grav. Dacă vreun procuror militar ar reciti măcar depozițiile (inclusiv a mea) rămase în arhiva comisiilor parlamentare de anchetă referitoare la Coldea, l-ar aștepta la aeroport când aterizează cursa de Dubai și l-ar aresta direct, ar avea toate argumentele pentru asta. Mai ales că generalul Coldea a petrecut la masă la UNTOLD cu cel din cauza căruia au fost săltați Caranii (protejați și plasați în trecut tot de Coldea), și n-a fost vorba despre mașina lui ginerică, ci despre terenurile agricole ale lui Nicolae, pe care ar fi vrut să le vândă unor șeici, dar Coldea s-a încurcat cu actele, pierdute pe traseul de bani negri dintre Câmpina și Ferentari.

3. Iohannis le-a ordonat "Târâș!" liderilor PSD și PNL. Dacă diseară nu-i dau soluția comasărilor, intră-n scenă DNA.

Liderii PSD și PNL au petrecut două nopți agitate, deoarece azi expiră termenul pe care Iohannis l-a impus pentru găsirea unei soluții de comasare care să-l avantajeze, în calitate de viitor posibil lider PNL din 2025. O să vă mirați, dacă veți considera că Iohannis nu mai are autoritate prin care să-i sperie pe liderii coaliției, însă treburile stau pe dos. Locatarul de la Cotroceni joacă dur, el este beneficiarul pachetului de dosare infamante prin care-i poate arunca în ghearele DNA pe oricare dintre "vitejii" ce (se prefac că) negociază, iar de joi și-a închis telefonul pentru ei, dându-le ultimatumul ca treburile să fie setate până-n această seară, pentru că altfel va activa acțiunile de tip "săltarea lui Dumitrescu", continuând cu următorii baroni pesediști și liberali din celebra listă de paradeală ce cuprinde 15 nume. Avem astfel perspectiva plastică a liderilor coaliției ce-au luat poziția "Târâș!", bine vizualizată și aplaudată de către cetățenii unei țări ce stă în genunchi.

Cozmin Gușă

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu