Sclavagismul modern! De tip UK!

Postat la: 20.03.2023 - 08:50

Ne ducem la Dex si aflăm că Sclagismul modern înseamnă: "Sistem social bazat pe muncă forțată a unor grupuri de oameni, numiți sclavi, proveniți din prizonieri de război si din etnii si de religii diferite." Vă este cunoscut? Noi suntem ăștia. În UK!

Nu de alta, dar să știm exact despre ce este vorba. Sau: "Sistem social bazat pe proprietatea privată a stăpânului de sclavi asupra sclavilor." Adică UK versus restul lumii.

Acestea sunt cele două definiții interesante ale "sclavagismului modern". Această sintagmă a fost rostită de către primul ministru al UK, Rishi Sunak, mare lider conservator, cu origini indiene, adică a sclaviei moderne. Individul a spus pe față și cu voce tare, nu oriunde, ci în plenul Parlamentului Britanic. V-a atenționat ce sistem nu veți putea accesa în cazul în care intrați ilegal în UK.

Băi, dacă intri ilegal, nu vei fi sclav, adică! Dacă intri legal, imediat vei accesa sclavia modernă. Am așteptat căteva zile, să văd dacă vreo latrină media va aduce în prim plan aceste cuvinte revoltătoare. Spuse nu de oricine! Rostite de el în numele Imperiului Colonial numit Regatul Unit al Marii Britanii. Adică, statul care a fost ridicat pe sclavi! Stat aplaudat de toți ce se visează lorzi și lade!

Tăcerea a fost profundă. În media nu s-a scos nici măcar un cuvânt despre această declarație MIZERABILĂ! Nu a îndrăznit nimeni să amendeze politic și social declarația ordinară pe care acest individ și-a permis să o facă!
De ce?

Pentru că indianul a spus ADEVĂRUL! Sistemul social pe care demenții ăștia îl pregătesc, în frunte cu mama curvelor, care a fost întotdeauna UK, este SISTEMUL SCLAVAGIST MODERN! Așa cum am spus-o de atâtea ori, în cei trei ani care au trecut, UK este în spatele oricărui mare rău, ce se pregătește să fie livrat sau a fost aruncat asupra lumii. SUA, nu este decât un satelit sclav al UK. Ceea ce gândește UK, pune în practică SUA! Întotdeauna! Căutați în istorie si vă veți lămuri. Este foarte simplu! Nimic nu s-a întâmplat așa, accidental. Totul a fost pus în plan, de acești indivizi care-și arogă drepturi de stăpâni de sclavi asupra omenirii. Din cele mai îndepărtate vremuri. Așa stiu ei să existe! Fără sclavi, teritorii sau resursele altor state, ar fi fost și acum în grote, nespălați. Nu că s-ar spăla acum! Cine a fost în UK a vazut mizeria fizică în care se scaldă așa-zișii englezi. Casele lor sunt pline de șobolani, molii, ploșnițe etc.. În afară de beții, indivizii ăia habar nu au pe ce lume trăiesc! Nu cred că e cazul să amintim pozele cu femeile si barbații lor beți rangă în week end-uri.

Interesantă este însă declarația politică, acceptată de toți cei care-și spun parlamentari britanici. Cu morgă! Cu pretenții de lorzi! Toată lumea "bună" de la Brexit încoace, a știut care este țelul! Știau că vine mascarada carcalacului și au ușchit-o englezește din UE. Știau ca va începe mascarada războiului, ei având capital rusesc majoritar în UK. Susținătorii numarul unu ai războiului! Să nu-l uităm pe ăla nepieptănat de câte ori s-a deplasat la Kiev. Să nu uităm că Big Brother a fost implementat prima oară în Londra. Supraveghere totală!

De ce să nu existindă dictatura sclavagistă modernă în toată lumea?! Au distrus tot! Europa este moartă, pute pestilențial, UE va crăpa în chinuri, dușmanul de moarte al UK, Franța e cu rugul sub dos, alt fost imperiu care crapă sub mizeria morală al celor care l-au condus spre iad. Reușita lor pare totală. Prin tăcerea tuturor actorilor politici internaționali. SUA e pe ventilator. În puțină vreme, americanii își vor aminti că au niște pușcoace prin sufragerii. Pe care vor pune mâna și vor ieși în stradă, să-i amintească lu' Bideu că ei încă trăiesc în minciuna care s-a numit visul american!

De fapt, cea mai mare minciună socială care a existat vreodată! Vânzătorii de iluzii! În timp ce dictatura este impusă cu forța de niște unii numiți, cum ar fi combinatoarea de seringi, în UE și psihopații din D.C., sclavi pe viață în fața UK, latrinele tv se ocupă de mandatele de arestare ale lui Putin și Trump!

Frumoase fumigene! Necesar de dezbătut! Nu! Lumea se îndreaptă spre o nebunie totală, cu pași repezi, în timp ce Sunak spune lucrurilor pe nume. Nouă nu ne rămâne decât să acceptăm rânjetul englezilor! Rânjetul sau zâmbetul acela fals, ordinar, cu care fac ei afaceri! Adică SCLAVIA MODERNĂ! Cam asta este sintagma VREM O ȚARĂ CA AFARĂ! Ghinion, cum ar spune lordul ratat al acestei țări! Vedeți că REGELE E GOL! Peste tot în lume! Și în curând li se va vedea și toată mizeria depusă pe desuuri! Doar dacă vă treziți! Altfel... somnul va fi de veci!

Zoe Dantes

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu