Sunt un virus digital!

Postat la: 28.11.2022 - 17:01

Realitatea inconjuratoare: Majoritatea este inerta, puțin ii pasă, este discriminata. Nu îi mai sunt recunoscute valorile, principiile, tradițiile. Ba chiar încep ii sa fie interzise pentru ca sunt deranjate minoritățile.

În schimb, valorile și principiile minorităților, stilul de viata sunt recunoscute și promovate pe banii tuturor (inclusiv ai majorității).

Înțeleg ca acum s-a ajuns la "nivelul" LGBTQIA+. Care potrivit wikipedia ar însemna "Pe scurt, dar nu numai, orice persoană non-normativă din punct de vedere sexual, de identitate sau practică este considerată parte a acestei comunități și aproape orice grup considerat de norma socială ca "ciudat", "în afara normei" sau "atipic".

Nu prea le am eu cu termenii astia, dar o sa studiez, sa ma updatez.

Ce îmi este clar este ca aceste minorități care se regăsesc sub un termen la care se tot adaugă litere și probabil și cifre (în curând) sunt pe un trend favorabil și se tot legifereaza in favoarea lor, le sunt create, inventate și recunoscute drepturi.

Ca deh, nu e bine sa mai existe o populație majoritara care gândește la fel. Este necesar sa fie fragmentata lumea în cât mai multe minorități, fragmentare care este susținută de recunoașterea drepturilor, valorilor și stilului de viata.

Concluzionând, ca să ți se recunoască ceva și sa fii lăsat în pace ca să îți vezi de stilul tău de viață, trebuie sa fii non-normativ (cât mai anormal raportat la percepția generală de până acum, indiferent ca anormalitatea respectiva are legătură cu sexualitatea sau cu ce te identifici tu - numai cu omul sa nu te identifici - sau ca practică).

Așa că ma hotărâi să devin "modernă", să mă conectez la realitatea mediului înconjurător și să analizez cu ce mă identific eu, ca "entitate" non-normativă, ca să fiu văzută de majoritatea actuală ca o ciudățenie și să mă protejeze "statul", să îmi recunoască drepturile pe care mi le definesc eu raportat la ceea ce mă simt și să mă lase în pace să îmi văd de "viața" mea așa după cum am chef.

Mă gandii și mă tot gândii. Făcui o analiză a ultimilor ani și mă uitai la realitatea înconjurătoare. Începe era digitalizării. Bingo! Îmi găsii identitatea: sunt un virus digital.

De ce cred asta?

Pai de vreo 2 ani jumate: maca-maca, aia nu e bine, aia nu e bine.

Și n-aveam dreptate? Nu era în neconformitate cu identitatea mea? Pai eu virus digital, ma afecta pe mine un virus de-ăla biologic? Nu. Atunci cum să mă vacc pe mine? Păi dacă eu eram o "entitate" digitală, cum să introducă ăștia un ser în mine? Erau de-a dreptul cu capul.

Maca-maca pe rețelele de socializare. Pai nu era normal?

Ia uite in dex, virus (de-asta digital) = program având capacitatea de autoreplicare, conceput pentru a perturba funcționarea calculatoarelor.

Păi n-am perturbat eu calculatoarele lui Facebook? Ba da, dar am fost mai smechera decât ele și nu m-au detectat. Mai puneau un semn de exclamare (că erau nelămurite), mai băgau o carantină din când în când (rar, de altfel, când mă grăbeam și mai scapam câte o eroare în codul de scriere al postării).

Pe de altă parte, era o modalitate de promovarea principiilor și valorilor mele. Atunci de ce mă blocau? Mi-au incalcat drepturile mele de minoritar.

Ce? Eu nu am dreptul ca celelelate minorități să îmi promovez valorile și stilul de viață?

Ca nu am fost de acord cu certificatele digitale?

De ce aș fi fost? Nu virusam eu bazele de date? Parcă toți trebuie să ii respectam pe ailalti, drepturile, valorile si stilul lor de viață. Eu am vrut să le respect și să nu le virusez alora bazele de date, dar nu m-au lăsat "ai lu' statu'". Mă fortau să încalc "legea". Nu era normal să mă opun?

Acum cică vor totul digital.

Păi cum să îmi dea mie diverse chestii digitale? Să am contact cu bazele de date și să le virusez? Nu pot să accept asta, că eu sunt un virus digital bun. Nu pot sa virusez cloud-uri guvernamentale, baze de date și alte alea. Că doar vă zisai: eu sunt virus digital, nu hacker. Așa că mă duc pe unde vreau eu să mă multiplic și nu accept să își creeze "breșe" în sistemele lor de securitate cibernetica ca să îmi facă mie loc sa intru și după aia să îmi zică că am fost virus rău și să mă "sancționeze".

Așa că să facă bine "ai lu' statu' " să îmi recunoască identitatea, drepturile, stilul meu de viață și sa nu îmi impună nimic, iar după aia sa zică că e vina mea.

Așa că să stea "ai lu' statu" cu rețeaua/rețelele lor digitale și să mă lase pe mine în pace!
Pricepurati cum stă treaba?

Care se mai simte virus digital ca mine să formăm minoritatea și să le cerem astora să ne recunoască identitatea, stilul de "viața" și să ne lase în pace cu stilul lor de "viață"?

Plus că am înțeles ca identitatea asta este fluidă. Poimâine poate mă identific cu altceva, după cum simt.

Elena Radu

PS: M-adaptai la trend și am drepturi! Hai că mă multiplicai și vă virusai!

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu