Biden despre Marea Resetare Alimentara: "Nu doar Rusia va plăti prețul sancțiunilor. Lipsa de alimente va fi ceva real și va afecta și alte națiuni din Europa!"

Postat la: 25.03.2022 - 10:39

"Am vorbit despre lipsa de alimente și va fi ceva real. Nu doar Rusia plătește prețul sancțiunilor, este plătit și de alte națiuni din Europa și inclusiv de țara noastră. Rusia și Ucraina au fost grânarul Europei", a declarat președintele american Joe Biden într-o conferință de presă, la Bruxelles, după terminarea summit-ului NATO.

Biden a mai spus că a vorbit cu Xi Jinping, președintele Chinei, căruia i-a spus să nu ajute Rusia: „Am avut o discuție cu Xi Jinping (n.r. președintele Chinei), nu l-am amenințat, dar i-am spus foarte clar ca să înțeleagă care ar fi consecințele dacă va ajuta Rusia", a spus Joe Biden. „Putin se baza pe o diviziune în NATO. Mi-e clar că nu credea că vom susține această coeziune. NATO nu a fost niciodată mai unit ca astăzi. Putin primește fix invers față de ce se aștepta când a atacat Ucraina", a mai precizat președintele american în conferința de presă după summit-ul NATO.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu