Christine Anderson alături de Cristian Terheș în Parlamentul European: "Aruncați-mă în închisoare, dar nu mă veți putea obliga niciodată să mă vaccinez!"

Postat la: 01.11.2021 - 13:21

Christine Anderson, europarlamentar (formatiunea politică "Alternativa pentru Germania"):

"Guvernele din întreaga Europă fac presiuni asupra cetățenilor pentru a se vaccina. Numai atunci 'pandemia' va fi stăpânită, numai atunci ne vom recâștiga libertatea. Dar nimic din toate acestea nu s-a întâmplat, în ciuda ratei ridicate de vaccinare. Persoanele vaccinate pot fi infectate și, de asemenea, se pot îmbolnăvi în ciuda vaccinării. Doar Big Pharma a profitat de acest lucru. Trebuie să fim precauți atunci când elitele politice vorbesc despre bunăstarea oamenilor. Trebuie să ne punem întrebarea: pentru cine este bine în cele din urmă? Metodele observate în prezent de către lideri sunt cele ale statelor opresive. Mă opun cu toată puterea mea!

În ceea ce mă privește, nu mă voi vaccina niciodată cu un produs care nu a fost testat și care nu îmi arată că raportul beneficiu/risc este pozitiv, fără efecte secundare pe termen lung, ceea ce nu este garantat cu aceste vaccinuri până în prezent. Nu voi fi redus la un cobai de laborator și nu mă voi vaccina pentru că guvernul meu îmi impune acest lucru împotriva libertății mele. NIMENI NU-MI CUMPĂRĂ LIBERTATEA, PENTRU CĂ SUNT O PERSOANĂ LIBERĂ. Provoc Comisia Europeană și guvernul german să mă arunce în închisoare. Dar nu mă veți putea obliga niciodată să mă vaccinez, dacă eu, ca cetățean liber, decid să nu fiu liber.", a spus Anderson de la pupitrul PE intr-o conferinta alaturi de europarlamentarul român Cristian Terheș.

La 20 octombrie 2021, deputații europeni Christine Anderson (Germania, AfD), Francesca Donato (Italia, NI), Ivan Vilibor Sinčić (Croația, NI) și Cristian Terheș (România, ECR) s-au reunit pentru a da o voce tuturor cetățenilor europeni care se confruntă din ce în ce mai des cu represalii din partea statului în legătură cu Covid, printre altele prin intermediul "certificatului digital covid" (certificat digital verde) al UE.

Transcriere: "Da, ei bine, cea mai mare problemă pe care o văd în legătură cu această criză a covidelor este că drepturile civile fundamentale sunt din ce în ce mai mult îngrădite și nu îmi pot explica de ce cetățenii din statele membre permit acest lucru. Cred că o explicație pentru acest lucru ar putea fi faptul că - și acesta este un mare dezavantaj al societăților democratice libere - acestea ajung la un punct în care cred că democrația, statul de drept și libertatea sunt cumva divine și că au existat întotdeauna. Și nu le mai pasă deloc că, nu, aceste lucruri au trebuit să fie smulse cu sânge de la conducători. Așadar, nu există nicio înțelegere a valorii libertății în sine. Și asta este ceea ce vedem acum în această criză. În principiu, drepturile fundamentale - în Germania, acestea sunt ancorate constituțional în Legea fundamentală - sunt pur și simplu distribuite de guverne ca privilegii sau retrase din nou. Și avem impresia că drepturile fundamentale pot fi revendicate doar de cei care se comportă bine. Și trebuie să o spun foarte clar: nu mi-e frică de covid. Ceea ce mă sperie cu adevărat este faptul că guvernele exploatează astfel de "crize" pentru a restricționa libertățile civile și pentru a le acorda sau a le refuza ca privilegii. Iar acest lucru trebuie să înceteze, pentru că asta este ceea ce reprezentăm în Europa, libertatea, democrația și statul de drept. Și niciun guvern nu ar trebui, nu poate și nu va restricționa aceste drepturi sub niciun pretext. Aceasta este marea problemă, iar noi trebuie să o abordăm și trebuie să le spunem clar europenilor: nu mai lăsați lucrurile să continue așa. Vă mulțumesc foarte mult."

sursa: reseauinternational.net

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu