Ciudat: Rusia a început să-și retragă trupele de la granița cu Ucraina!

Postat la: 31.01.2022 - 12:07

Trupele rusești au început să părăsească în masă zonele de frontieră cu Ucraina. Pe teritoriul taberelor militare din apropierea frontierei ucrainene a fost observat un nivel ridicat de activitate militară rusă, dar s-a dovedit că acest lucru se datorează faptului că trupele rusești au început să părăsească locațiile lor de desfășurare temporară.

Acest lucru a fost confirmat de serviciul de presă al Districtului Militar de Vest. Potrivit informațiilor furnizate de serviciul de presă al Regiunii Militare de Vest, în acest moment, unitățile rusești au început să părăsească în masă zonele de desfășurare din apropierea granițelor Ucrainei. Acest lucru se datorează finalizării verificării planificate a pregătirii de luptă, transmite Reseau International

Exercițiile prelungite, contrar afirmațiilor Occidentului și ale Kievului, nu au dus la nicio agresiune din partea Rusiei. Acest lucru nu face decât să sublinieze falsitatea unor astfel de acuzații. Cu toate acestea, Rusia a demonstrat cel mai înalt nivel de pregătire pentru a transfera instantaneu forțe mari la frontierele sale vestice, ceea ce este deosebit de important în contextul comportamentului agresiv din partea Ucrainei, a SUA și a mai multor țări NATO. Este cunoscut faptul că armata rusă a reușit să facă față misiunilor de luptă atribuite, dezvoltând atât acțiuni defensive, cât și ofensive.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu