Cum poate ajunge o imagine fake virală. Un bombardament din Fâșia Gaza a fot prezentant ca unul din Ucraina!

Postat la: 06.03.2022 - 14:43

Internetul este bombardat zilele acestea de fake-news-uri. Un palestinian a propus un joc. Să redifuzeze o poză mai veche din Fâșia Gaza. Și să o prezinte drept ucraineană. E convins că va aduna mai multe retwitte-uri decât cea originală.

„Imaginea bombardamentelor israeliene asupra Gazei va aduna mai multe retweet-uri dacă aș posta-o sub eticheta bombardamentului rusesc asupra Ucrainei. Oare, viețile ucrainene sunt mai importante decât ale palestinienilor? Este un fapt pe care nimeni nu vrea să-l accepte", conchide Ahmed Shekh pe twittwer sub haștag-urile: #RussianUkrainianWar #UkraineRussianWar - Ahmed Shekh

Palestina atacă Israelul. Ucrainenii nu îi atacă pe ruși

„Exact acești băieți au dormit de mulți ani, se pare că atunci când vine vorba de o națiune europeană, toți s-au trezit și au protestat când oameni mureau în țările din Orientul Mijlociu!", scrie o palestinană, pe pagina lui Ahmed. "Oamenii lumii sunt mai intrigați de ceea ce vor face rușii decât israelienii," conchide altcineva. "Palestina atacă Israelul. Ucrainenii nu îi atacă pe ruși. Asta este diferența," trage altul concluzia.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu