"Deschiderea Putin" desluşită de șahistul Kasparov: "Asistăm la prima etapă din Al Treilea Război Mondial"

Postat la: 04.03.2022 - 13:14

Invazia din Ucraina a intrat în a doua săptămână. Războiul se va prelungi. Aceasta e concluzia la care au ajuns mai mulţi specialişti, după cum a decurs invazia ordonată de Vladimir Putin, începută la data de 24 februarie.

Comunitatea internaţională a reacţionat la această agresiune militară reducând Rusia la nivelul Coreei de Nord. Doar că, potrivit fostului mare şahist, Garry Kasparov (58 de ani), sancţiunile impuse până acum nu vor opri războiul din Ucraina. Şi nici nu-l vor descuraja pe Vladimir Putin. În dialog cu Reuters, Kasparov, un opozant vocal al liderului de la Kremlin, a făcut o previziune sumbră: ceea ce se întâmplă acum va scăpa de sub control şi, ulterior, vom asista la Al Treilea Război Mondial!

Ce a spus Garry Kasparov:

  • E genocid ce se întâmplă în Ucraina. E prima dată în istoria omenirii când asistăm la crime de război de o asemenea amploare. Sunt crime comise de regimul lui Putin. Asistăm la prima etapă din Al Treilea Război Mondial. Şi nu e războiul pe care ni-l dorim.
  • Rusia trebuie trimisă înapoi în epoca de piatră! Toate mecanismele prin care „trăieşte" regimul lui Putin, toate acele industrii, trebuie scoase din funcţiune.
  • Sper ca americanii îşi vor revizui poziţia şi vor adopta una mai puternică împotriva Rusiei. Niciodată în istorie un dictator n-a fost oprit de restricţii.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu