Efecte secundare grave ale injecțiilor experimentale Covid ies la iveală în întreaga lume!

Postat la: 09.02.2022 - 11:29

Majoritatea persoanelor injectate nu vor să audă de dramele post-injecție și preferă să asculte în continuare gândirea magică a apstolilor vaccinarii și a complicilor lor, în ciuda minciunilor lor constante.

De ce? Dificultatea de a recunoaște că au greșit? Drama psihologică personală? Totuși, confruntarea cu realitatea i-ar putea împiedica să-și agraveze starea cu celelalte doze pe care guvernele vor să le impună din ce în ce mai des. Există în mod clar o toxicitate cumulativă, în special în ceea ce privește problemele cardiace și neurologice. Sunt victime ale violării conștiințelor lor de către mass-media, de către patroni, dar și de către familiile angoasate care i-au hărțuit pe vaccinatorii prudenți până când s-au lăsat "convinși" și au devenit "în ciuda noastră".

Să ne amintim de la bun început că în SUA, precum și în UE, Marea Britanie și Elveția, numărul de efecte dăunătoare este extrem de mare în comparație cu complicațiile înregistrate de vax în ultimii treizeci de ani. Toate grupele de vârstă au fost afectate de efectele secundare, inclusiv persoanele în vârstă. La subiecții vârstnici, care prezintă un risc ridicat din cauza patologiilor de bază de toate tipurile (arterită etc.), mortalitatea a fost ridicată în timpul primelor doze, dar legătura directă de cauzalitate este negată în mod sistematic, scrie Reseau International.

Cu excepția Norvegiei, unde, după decesul post-vaccinare a 23 de rezidenți ai unui azil de bătrâni, autopsiile efectuate pe 13 dintre ei au sugerat că efectele secundare comune ar fi putut contribui la reacții grave la persoanele în vârstă fragile. Ca urmare a acestor constatări, agenția de sănătate a recomandat ca persoanele cu vârsta de peste 80 de ani să nu se injecteze. "Pentru cei mai fragili oameni, chiar și efectele secundare relativ ușoare pot avea consecințe grave. "Pentru cei care oricum au o durată de viață rămasă foarte scurtă, beneficiile vaccinului pot fi marginale sau irelevante.

Mulți bătrâni au murit rapid după prima doză prin accident vascular cerebral, atac de cord sau "moarte subită", pe lângă bătrânii din EHPAD sau HAD care au fost "eutanasiați" fără voia lor cu Rivotril (aproximativ 10.000). Iar autoritățile au făcut presiuni pentru a le injecta sub pretextul fragilității lor, ceea ce nu a făcut decât să întărească riscurile injecției. Chiar și acum, auzim prea des că "vax" ar putea fi rezervat persoanelor de peste 65 de ani, în timp ce există tratamente timpurii eficiente, iar vârstnicii rămân cetățeni cu drepturi depline care au și ei libertatea de a gândi și de a accepta sau respinge această otravă. 

La persoanele de toate vârstele cu boli cronice, observăm din ce în ce mai multe agravări ale acestor patologii specifice: cancere 1 (inclusiv în remisie cu evoluție rapidă), boli neurologice precum scleroza multiplă etc. și alte boli autoimune de toate tipurile. La persoanele mai tinere, s-a observat rapid apariția miocarditei post-injecție2 , cu atât mai frecventă cu cât persoana "vaccinată" este mai tânără și în special la adolescenți. Suntem foarte îngrijorați de cei mai mici copii care încep să fie injectați fără niciun motiv real de sănătate. La femei, numeroasele tulburări ale ciclurilor menstruale care durează, avorturile spontane care cresc semnificativ, nașterile de nou-născuți care mor rapid în luna următoare nașterii, au atras rapid atenția încă din primele luni ale injecțiilor, ceea ce ar fi trebuit să determine corpul medical să întrerupă vaxarea și cetățenii să o refuze și să impună cel puțin un moratoriu.

Datele VAERS de la Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor arata un total de 1.071.856 de raportări de evenimente adverse la toate grupele de vârstă după injectarea anti-COVID: 22.607 decese și 178.994 de evenimente grave între 14 decembrie 2020 și 21 ianuarie 2022. Cu principalele efecte secundare observate în comparație cu anii precedenți. Trebuie remarcat faptul că aceasta este o populație tânără și sănătoasă, astfel încât aceste cifre sunt deosebit de îngrijorătoare:

Tahicardie: creștere de 202%
Cancerul testicular: creștere de 269%.
Disfuncție ovariană: creștere de 337%.
Migrene: creștere de 352%.
Embolia pulmonară: creștere de 368%.
Infertilitatea feminină: creștere de 372%.
Neoplasme ale tiroidei și ale altor glande endocrine: creștere de 374% 08
Demielinizarea: creștere de 387%.
Cancerul de sân: creștere de 387%.
Sindromul Guillain-Barré: creștere de 451%.
Tumori maligne ale organelor digestive - creștere de 524%.
Scleroza multiplă: 580% creștere
Tumorile maligne ale esofagului: creștere de 794%.
Boli ale sistemului nervos - creștere de 948%.
Hipertensiune arterială: creștere de 2.081%.

Bolile de inimă au fost prima preocupare serioasă a israelienilor la începutul injecțiilor în masă. Ele au fost rapid constatate în SUA și rămân o tragedie teribilă pentru tinerii deosebit de afectați, pentru care riscurile covidiei în sine erau zero[2]. Insistăm asupra faptului că afectarea cardiacă, chiar dacă nu îi ucide pe toți pacienții afectați, rămâne o leziune definitivă care va compromite foarte probabil speranța de viață a subiectului și, în orice caz, îl va face incapabil de activități sportive intense.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu