Șeful vaccinului rusesc: Verificam cu un test special de markeri daca oamenii si-au facut Sputinik-ul sau au certificate false!

Postat la: 31.10.2021 - 10:22

Directorul Centrului Științific Gamaleya - unde a fost inventat vaccinul rusec Sputnik - a explicat că este posibil să se verifice dacă o persoană a fost vaccinată sau nu prin intermediul unui test special pentru prezența markerilor existenți in serul de inoculare.

"Aproximativ 80% dintre cetățenii care spun că au fost vaccinați cu Sputnik V, dar au o nouă infecție severă cu coronavirus au cumpărat un certificat de vaccinare.", afirmă Alexander Gintsburg, director al Centrului Național de Cercetare pentru Epidemiologie și Microbiologie Gamaleya, într-o declaratie pentru agentia TASS. Intrebarea jurnalistilor se baza pe neconcordanta dintre faptul ca desi multi rusi se declara vaccinati cu Sputnik V, totusi sumt multe cazuri in spitale, foarte multe in forma grava, conducand la un numar mare de decese, existand suspiciunea ca vaccinul ar fi aproape ineficient. Gintsburg a spus ca nu vaccinul e de vina si faptul ca populatia e "fals vaccinata" in numar mare.

"Dacă cei vaccinați cu presupusul Sputnik V se îmbolnăvesc grav, așa cum arată datele, sunt oameni care, din păcate, au folosit certificatele pe care le-au cumpărat, certificate false. Dintre aceștia, 80% sunt cei care le-au cumpărat", a spus el. Gintsburg a explicat, de asemenea, că este posibil să se verifice dacă o persoană a fost sau nu vaccinată cu Sputnik V cu ajutorul unui test special pentru detectarea prezenței markerilor de droguri: "Vedem că oamenii nu au acești markeri în 80% din cazuri".

Omul de știință a sugerat, de asemenea, că acele cazuri publice de cumpărare a certificatelor de vaccinare care există astăzi sunt doar o parte din ceea ce se întâmplă cu adevărat. "Oamenii cheltuiesc bani și apoi se îmbolnăvesc și mor din cauza propriilor lor bani. Ei se înșală singuri. Se pare că au o schimbare psihologică ciudata. Ei cred că sunt cu adevărat vaccinați, relaxează tot felul de restricții de carantină. Iar riscul lor de îmbolnăvire crește dramatic ca urmare a schimbării comportamentului lor. În plus, îi pun pe alții în pericol de moarte", a conchis el.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu