George Soros îl susține oficial pe guvernatorul Floridei Ron DeSantis! VIDEO

Postat la: 18.02.2023 - 11:12

George Soros a prezis joi intr-un anunt oficial că guvernatorul republican al Floridei Ron DeSantis îl va învinge pe fostul președinte Donald Trump în alegerile primare ale Partidului Republican din 2024.

Lăudând elemente ale stilului lui DeSantis, Soros a spus că Trump, pe de altă parte, "s-a transformat într-o figură jalnică care se plânge continuu de pierderea sa în 2020. Marii donatori republicani îl abandonează în masă...".

"Sprijinul lui Soros se poate materializa si intr-o finanatare a campaniei electorale a lui DeSantis, dupa ce acesta isi va anunta candidatura...", comenteaza media din SUA dupa anuntul miliardarului.

Potrivit unui raport realizat de Conservative Treehouse, spunând că DeSantis "este viclean, nemilos și ambițios",ceea ce "ii conferă calitati de invingator", George Soros oferă o susținere pentru guvernatorul Floridei, adăugând: "Este probabil să fie candidatul republican".

Soros, un finanțist globalist și filantrop internațional, aruncă de obicei milioane de dolari în curse și comitete politice. El conduce o rețea liberală globală de grupuri care militează pentru schimbări climatice, reformă financiară și modificări ale sistemului penal. Recent, el a făcut echipă cu Charles Koch și cu Rockefeller Brothers Fund pentru a revigora acordul nuclear cu Iranul, potrivit rapoartelor.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu