Justin Trudeau inaugurează implementarea creditului social în versiunea lui Klaus Schwab pentru democrațiile occidentale

Postat la: 21.02.2022 - 15:46

În Canada, în fața blocajelor continue ale manifestanților din Ottawa împotriva măsurilor de sănătate, guvernul lui Justin Trudeau tocmai a invocat o lege de urgență care permite, printre altele, suspendarea conturilor bancare ale manifestanților.

Lațul se strânge în jurul oamenilor iubitori de libertate. În timp ce Trudeau își dezvăluie planul său pentru lume, intrăm acum în faza sistemului de credit social de tip chinezesc. Studentul de la Davos inaugurează această sclavie modernă și le arată calea tuturor prietenilor săi din conducerea occidentală infuzată de Forumul Economic Mondial.

La 14 februarie 2022, viceprim-ministrul și ministrul de finanțe al Canadei, Chrystia Freeland, a anunțat că finanțarea prin crowdfunding a canadienilor care demonstrează pentru libertate va fi considerată finanțare teroristă. Două zile mai târziu, cinci mari bănci canadiene au fost deconectate, ceea ce a împiedicat o serie de clienți să utilizeze diverse servicii bancare. Prin invocarea legii de urgență și a ordinului de confiscare a conturilor bancare, Trudeau a declanșat o "fugă a băncilor" în Canada, scrie Le Courrier des Stratèges.

Guvernul canadian tocmai a dat toate puterile băncilor, care vor putea să acționeze cum doresc și să închidă un cont bancar pe baza unei simple suspiciuni. Aceste instituții vor putea să procedeze, după ce obțin informații de la poliție, fără teama de a fi urmărite penal. De asemenea, aceștia vor trebui să raporteze aceste persoane Poliției Regale Canadiene (Royal Canadian Mounted Police - RCMP) și Serviciului Canadian de Informații de Securitate.

Ministrul federal al Securității Publice, Marco Mendicino, a declarat sâmbătă, 19 februarie, că puterile acordate de lege au permis înghețarea a 76 de conturi bancare în valoare de 3,2 milioane de dolari.

Justificarea pentru această nebunie este un document prost făcut de presa favorabilă lui Trudeau. Cu toate acestea, baza unora dintre cele mai controversate măsuri nu se bazează pe nimic mai mult decât pe rapoartele CBC. Nu există niciun raport departamental care să susțină această evaluare și nici informații de la RCMP. Nimic mai mult decât o poveste pusă la cale de trei reporteri de la CBC. Așadar, Trudeau și clica sa își predau ședințele de securitate la CBC.

"Acum avem instrumentele necesare pentru a urmări banii. Putem vedea ce se întâmplă și ce se plănuiește în timp real și suntem absolut hotărâți ca acest lucru să înceteze acum și pentru totdeauna", a declarat Freeland, ministrul de finanțe.

Mai îngrijorător este faptul că Freeland a anunțat că intenționează să facă unele dintre măsurile de urgență permanente. De asemenea, guvernul intenționează să introducă o nouă legislație pentru a conferi noi competențe FINTRAC.

"Am folosit toate instrumentele pe care le aveam înainte de invocarea legislației de urgență și am stabilit că avem nevoie de instrumente suplimentare", a anunțat Freeland într-un interviu pentru Zoom.

"Unele dintre aceste instrumente, vom propune măsuri pentru a pune în aplicare aceste instrumente în mod permanent. Cred că competențele FINTRAC trebuie extinse pentru a acoperi platformele de crowdsourcing și platformele de plată."

Joi, 16 februarie, a intrat în vigoare ordinul de includere pe lista neagră a 34 de portofele care conțin criptomonede legate de Freedom Convoy. Știind că aceste portofele au primit un total de 1,4 milioane de dolari de la susținători.

Pentru Jesse Powel, CEO al Kraken și al mișcării pro-convoi pentru libertate, a venit timpul să adoptăm o altă alternativă, el îndemnând utilizatorii să își retragă monedele și banii investiți în bursele centralizate.

Este probabil că această grabă pentru băncile canadiene nu se va întâmpla în viitorul apropiat. Dar recentele confiscări efectuate de guvernul local au evidențiat necesitatea unui sistem monetar descentralizat. Din acest motiv, toată lumea din criptosferă vede tranzacțiile peer-to-peer în bitcoin sau ethereum ca pe o ultimă linie de apărare.

La câteva zile după această intervenție comminatorie, premierul provinciei Alberta, Jason Kenney, a declarat că utilizarea celei mai puternice legi din Canada este "nejustificată în aceste circumstanțe", o "depășire a limitelor", o încălcare a procesului echitabil și "o intruziune în jurisdicția provincială".

Potrivit lui Kenney, prevederile bancare ale legii au fost "concepute pentru a opri finanțarea terorismului", acum, potrivit premierului, guvernul Trudeau folosește în schimb aceste prevederi pentru a hărțui "persoanele cu ale căror opinii nu este de acord".

Yvette Herrell, membră republicană a Congresului din New Mexico, a propus să ofere azil politic protestatarilor de la Ottawa care sunt alungați din capitala federală canadiană.

"Cenzura banilor este un lucru pe care îl vedem într-o țară autoritară, nu într-una ca Canada", a declarat Philippe Jette, consultant senior la Rivemont Crypto Fund. "Indiferent de părerea mea despre proteste, înghețarea conturilor din motive politice este o pantă foarte, foarte alunecoasă."

Justin Trudeau iese la iveală cu o idee demnă de firma de consultanță McKinsey. Ideea este de-a dreptul dictatorială: a îngheța conturile bancare ale protestatarilor este ca și cum ai împiedica un șofer să cumpere medicamente, alimente și încălzire în mijlocul iernii. Bine ați venit în versiunea "Great Reset" a creditului social.

Pentru cei care tânjesc să pună capăt restricțiilor impuse de pandemie, programele de acreditare care le certifică vaccinarea împotriva Covid-19 au fost prezentate ca fiind cheia redeschiderii economiei și a restabilirii libertății personale. Dar introducerea pașapoartelor de imunitate inaugurează și accelerează, de asemenea, crearea unei infrastructuri globale de identitate digitală.

Pentru oligarhii instituțiilor neoliberale, cum ar fi Forumul Economic Mondial al lui Klaus Schwab, digitalizarea pașapoartelor de sănătate reprezintă un instrument esențial pentru o transformare economică și politică mai profundă.

După cum a declarat recent compania de supraveghere militară și contractorul NATO Thales, pașapoartele cu vaccinuri "sunt precursorul portofelelor de identificare digitală".

Pentru multe state occidentale, pașapoartele digitale cu vaccinuri promit un control fără precedent asupra populației, oriunde sunt implementate astfel de sisteme.

Astăzi, în timp ce mulți protestează împotriva sistemului de excludere a pașapoartelor pentru vaccinuri, liderii capitalismului global fac campanie, mai urgent ca niciodată, pentru a introduce identificarea digitală în Occident, unde sistemele de identificare și de monedă digitală au obținut deja profituri incredibile.

Programul de identitate digitală al Forumului Economic Mondial pune bazele unui sistem global de credit social care le va da puterea de a controla cetățenii și de a-i pedepsi pe cei pe care îi consideră "nedemni de încredere".

În februarie 2022, Forumul Economic Mondial al lui Klaus Schwab a publicat un nou raport, "Advancing Digital Agency: The Power of Data Intermediaries", care prezintă planuri pentru crearea celei de-a patra revoluții industriale, o fuziune a "lumii fizice, digitale și biologice".

Acești globaliști nealeși de la Forumul Economic Mondial au profitat de Covid și se folosesc de "pașapoartele vaccinale" pentru a pune bazele adoptării pe scară largă a identității digitale, ceea ce reprezintă doar o altă parte a marii resetări în acțiune. Un astfel de instrument poate fi folosit, printre altele, pentru a accesa tratamentele de asigurare de sănătate, pentru a monitoriza dispozitivele și telefoanele de sănătate, pentru a deschide un cont bancar și pentru a efectua tranzacții financiare.

Băncile vor putea lua în considerare comportamentul social al unei persoane, atât online, cât și offline, în procesul de creditare. Aceasta se numește "Scoring alternativ de creditare", care utilizează megadata pentru a analiza nu numai istoricul financiar, ci și comportamentul social. În cele din urmă, acest tip de sistem tinde să introducă un sistem de credit social, precum cel al Partidului Comunist Chinez (PCC), în care accesul la bunuri și servicii se bazează pe comportamentul social al unei persoane.

Reuniunea virtuală a Forumului Economic Mondial, care a avut loc în perioada 25-29 ianuarie 2021, a adăugat pe ordinea de zi "Scoringul alternativ al creditelor". Scorul de credit tradițional analizează comportamentul financiar al unei persoane și va lua în considerare și comportamentul social al acesteia.

Trudeau este astfel un "pionier" în punerea în practică, într-o democrație occidentală, a teoriilor profețite de "maestrul" său Schwab. De fapt, în Parlamentul de la Ottawa, Colin Carrie, deputat, a pus recent o întrebare despre influența și posibila infiltrare a Forumului Economic Mondial al lui Klaus Schwab în guvernul canadian (a fost întrerupt pentru că nu a putut fi auzit).

Va fi interesant de văzut cum va evolua situația în Canada, pentru că în Franța, rezistența populației franceze a fost împinsă la extrem. În doi ani, prin gestionarea crizei din domeniul sănătății, țara noastră a adoptat treptat un mimetism îngrijorător al metodelor de gestionare a populației ale guvernării chineze, crezând că China ar putea fi o referință acceptabilă pentru societățile noastre într-o lume pretins liberă.

În acest sens, și pentru a înțelege pe deplin manevra care se pregătește, este necesar să se facă legătura cu identitatea digitală europeană, promovată cu mare urgență de Ursula Von Der Leyen, care are ca scop distrugerea definitivă a statelor naționale și a rezistenței încăpățânate. Astfel, euro digital ar permite blocarea automată și de la distanță a celor care cumpără prea multă benzină, consumă prea multă energie electrică... sau refuză dictatura vaccinurilor (ca în Canada).

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu