Media rusă: Încă patru regiuni din Ucraina vor organiza referendumuri de secesiune pentru a se alătura Rusiei!

Postat la: 25.10.2022 - 15:33

Este vorba despre regiunile Nikolaev, Odessa, Dnepropetrovsk și Harkov. "Statele Unite și aliații săi din NATO arată de săptămâni întregi în mass-media occidentală, și susțin în mod fals că Rusia pierde într-un fel războiul și, prin urmare, trebuie să recurgă la un atac nuclear", titrează media de limbă rusă.

La rândul său, Rusia a subliniat că Ucraina avea cea mai mare armată permanentă din Europa atunci când Rusia și-a început operațiunea militară specială în februarie. Când a început, Rusia a angajat mai puțin de zece la sută din armata sa reală în luptă. În mai puțin de 6 luni, acel zece la sută din armata rusă a distrus atât de rău armata ucraineană, încât au trebuit să înceapă să ceară donații de arme de la NATO și să înceapă să recruteze bărbați până la 60 de ani.

De fapt, chiar în această săptămână, Ucraina adoptă o legislație pentru recrutarea băieților cu vârste cuprinse între DOISprezece (12) și șaptesprezece (17).
Rusia subliniază, de asemenea, că în acele 6 luni, Rusia a ocupat 163.000 de kilometri pătrați din Ucraina și a anexat legal patru state întregi: Lugansk, Donețk, Herson și Zaporozyhe. Ca atare, spun rușii, Rusia nu are nevoie de nici un plan de folosire a armelor nucleare. În plus, spun ei, în cazul în care o bombă nucleară detonează în Ucraina, consecințele vor ajunge probabil în Rusia și cu siguranță, rușii nu vor asta.

Aceste fapte sunt de nerefuzat și favorizează poziția Rusiei conform căreia nu este nevoie să se folosească niciun dispozitiv nuclear. Toate aceste speculații sunt spulberate, - spune media rusă - de cel mai puternic argument, anume că Federația Rusă pregătește anexarea prin referendumuri a celor patru regiuni enumerate: Nikolaev, Odessa, Dnepropetrovsk și Harkov.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu