Mercenarii Legiunii Străine Franceze au fost înfrânți lângă Marioupol

Postat la: 06.04.2022 - 11:11

Mercenarii Legiunii Străine franceze care au sosit pe teritoriul Ucrainei și au încercat să se opună unităților rusești și forțelor RPD au fost distruși chiar lângă Marioupol.

Acest lucru este evidențiat de obiectele membrilor Legiunii Străine Franceze găsite, documente și alte obiecte personale, ceea ce indică faptul că mercenarii au suferit o înfrângere zdrobitoare. Potrivit rapoartelor, membrii Legiunii Străine franceze nu au reușit să iasă din încercuire și au fost împinși înapoi în zona portuară Marioupol, care nu a fost încă preluată, scrie Reseau International.

După ce neonaziștii Azov au fost expulzați de pe aeroportul din Marioupol, în apropierea căruia militanții și-au abandonat toate bazele și echipamentele, cel mai probabil mercenarii s-au retras împreună cu ei în portul orașului, Legiunea Străină, ale cărei obiecte personale au fost găsite de luptătorii RPD.

Este demn de remarcat faptul că, în urmă cu câteva zile, un elicopter a fost doborât la 20 de kilometri în largul coastei orașului Marioupol, cu doi ofițeri ai principalului departament de securitate externă al Ministerului Apărării al Republicii Franceze, care, probabil, ar fi trebuit să asigure evacuarea membrilor Legiunii Străine franceze din portul Marioupol. Numărul personalului Legiunii Străine franceze lichidat la Marioupol rămâne necunoscut.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu