Proiect legislativ in Montana (SUA): Persoanele vaccinate ARNm sa nu mai poata sa doneze sânge!

Postat la: 07.03.2023 - 11:21

Persoanele vaccinate nu vor mai putea dona sânge contaminat cu ARNm în Montana, conform unei noi legislații propuse de legislatorii îngrijorați de "rezultatele negative pentru pacienți".

Legiuitorii spun că "sângele pur" ar trebui să aibă dreptul de a primi sânge de la donatori care nu a fost "modificat" de vaccinuri. Proiectul de lege 645 ar face ilegală donarea de sânge în cazul în care donatorul a primit o injecție cu ARNm Covid. De asemenea, ar transforma în infracțiune acceptarea de sânge de la persoane vaccinate cu Covid.

Invocând preocupări serioase în materie de sănătate, legislația urmărește să se asigure că rezervele de sânge donate provin numai de la "pur-sânge" - persoane care nu au fost injectate cu vaccinuri mRNA. În plus, proiectul de lege ar interzice, de asemenea, persoanelor care suferă de "Covid lung" să doneze sânge. "Există un motiv științific pentru aceasta", a explicat Independent Sentinel într-un raport privind legislația.

Raportul notează că, în prezent, aproximativ 80% din rezervele de sânge ale statului provin de la donatori vaccinați. Cineva care primește o astfel de donație va primi probabil sânge cu "o cantitate semnificativă de proteină spike de la vaccinurile cu ARNm". Raportul Slay: Legiuitorii din stat susțin că este inacceptabil ca o persoană care alege să nu fie vaccinată să primească sânge care conține aceste proteine spike.

Daily Montanan a declarat că oponenții planului legislativ acuză că o astfel de limită ar "lăsa pacienții în pericol chiar și de moarte". Un critic al măsurii, Cliff Numark, de la Vitalant, o organizație de colectare a sângelui, avertizează împotriva acestei măsuri. Numark a declarat că schimbarea ar putea duce la "rezultate negative pentru pacienți, inclusiv la decese inutile și inconștiente".

Cu toate acestea, susținătorii proiectului de lege susțin că este vorba despre autonomia medicală. Susținătorii spun că pur-sângele ar trebui să aibă dreptul de a primi sânge de la donatori care nu a fost modificat de injecții. "Sunt unul dintre cei mulți care cred în dreptul dat de Dumnezeu la libertate medicală, care înseamnă să ai acces la sânge nemodificat genetic în caz de nevoie", a declarat Jo Vilhauer din Miles City, pentru publicație. "Aceasta este o parte vitală a autonomiei în materie de sănătate".

Proiectul de lege, introdus de reprezentantul Greg Kmetz (R), face referire la proteinele de vârf induse de vaccin și găsite la persoanele care suferă de Covidă lungă ca fiind unul dintre factorii pentru care sângele vaccinat trebuie să fie respins. Vinerea trecută, reprezentantul Kmetz a precizat că a introdus legislația după ce a fost încurajat de alegătorii săi. Alegătorii spun că sunt îngrijorați de faptul că nu au fost efectuate cercetări adecvate cu privire la efectul pe care sângele contaminat cu proteine spike l-ar putea avea asupra beneficiarilor de sânge.

"De ani de zile auzim cuvintele "sigur și eficient", a spus Kmetz. "Întreaga noastră planetă a avut ecou la aceste cuvinte. Sigur și eficient. "Am văzut doi președinți care au rostit aceste cuvinte. "L-am văzut pe purtătorul de cuvânt medical de top al guvernului pronunțând aceste cuvinte. "Am văzut doi guvernatori din Montana pronunțând aceste cuvinte... multe dintre întrebările alegătorilor mei, doar pentru că auzim aceste două cuvinte "sigur și eficient" de peste un milion de ori, asta le face adevărate?".

De asemenea, Kmetz ar fi remarcat că alegătorii sunt suspicioși în legătură cu planul guvernului federal de a "eradica" o boală cu "o rată de supraviețuire de peste 99%". Persoanele aflate în căutarea "sângelui sigur" nepoluat pot vizita safeblood.us/en pentru ajutor sau informații privind primirea sau donarea de sânge nevaccinat.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu