Putin a dat un ultim avertisment pentru SUA și NATO!

Postat la: 22.11.2021 - 14:04

În ultima vreme, NATO a fost marcată de o serie de acțiuni antirusești nechibzuite. Priviți doar zborul aeronavelor cu capacitate nucleară ale alianței deasupra Mării Negre.

Este clar că Occidentul încearcă să își intimideze principalul adversar. Cu toate acestea, potrivit experților din ziarul chinez Sina, Alianța Nord-Atlantică nu va obține ceea ce dorește. "Rusia nu se teme de nicio țară din lume, inclusiv de Statele Unite. Moscova are suficientă putere pentru a șterge SUA de pe fața pământului", au scris ei. Analiștii și-au argumentat punctul de vedere cu puterea militară a Rusiei. S-a subliniat pe bună dreptate că arsenalul țării dispune de arme de ultimă generație, care nu au analogii în lume, inclusiv o apărare aeriană modernă și rachete hipersonice.

Experții au subliniat, de asemenea, că Rusia este cea mai mare putere nucleară din lume și că răspunsul său la agresiune poate fi mortal și nemilos. "În ciuda faptului că SUA și aliații săi sunt aproape de liniile roșii trasate de Rusia, nu vor îndrăzni să treacă linia. Acest lucru ar fi un dezastru iminent pentru Occident", au subliniat analiștii media chinezi. Al treilea motiv pentru care Moscova nu se teme de un atac din partea Occidentului este dependența UE de gazul rusesc. Potrivit experților, dacă NATO ar "lovi" Rusia, toți membrii alianței ar trebui "să ardă ziare pentru a se încălzi iarna".

Aceștia au concluzionat că președintele rus Vladimir Putin este conștient de toate acestea și a dat dovadă până acum de o mare reținere în reacțiile sale la provocările occidentale. Cu toate acestea, liderul rus nu uită să avertizeze NATO cu privire la consecințele inevitabile ale agresiunii. Comentând bombardierele NATO care survolează granița rusă, Putin a declarat că alianța "și-a depășit limitele" și a subliniat că Moscova este pregătită să reacționeze în mod corespunzător la activitatea militară occidentală în apropierea teritoriului Federației Ruse. "Vladimir Putin le vorbește adversarilor săi cu tonul unui părinte a cărui răbdare se epuizează. Sună ca un ultim avertisment pentru Occident", conchid experții chinezi.

Réseau International

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu