Putin se tratează cu steroizi, afirmă un specialist al Kremlinului: "S-a schimbat enorm in câteva luni!"

Postat la: 28.02.2022 - 12:17

Preşedintele Putin ar putea fi grav bolnav şi pe tratament cu steroizi, a sugerat un expert pe problemele de la Kremlin, într-o discuţie despre invazia rusă. Udo Lilischkies, fostul director al postului german ARD din Moscova a spus că Putin ar putea avea probleme de sănătate serioase. El l-a descris pe liderul de la Kremlin drept un om singuratic şi a opinat că omul s-a schimbat enorm în doar câteva luni.

Inclusiv deciziile lui uluitoare şi agresive, nesăbuite par a fi gesturile unui şef de stat care joacă totul pe o ultimă carte. Lucru pe care nu l-a mai făcut până acum. Dl Lilischkies, care s-a ocupat de postul TV german din Rusia între anii 2014 şi 2018, a apărut pe post la un talk-show politic denumit "Dur, dar corect", găzduit de Frank Plasberg. Într-o discuţie legată de decizia lui Putin de a recunoaşte independenţa regiunilor Donetsk şi Luhansk, cei şase invitaţi în emisiune au fost în unanimitate de acord că Putin a adus în lume un pericol greu de prevăzut.

Iar dl Lilischkies a evidenţiat declaraţiile expertei Fiona Hill, specialistă în politici externe, că preşedintele rus ar putea fi bolnav. Dna Hill, care a fost şi agent de contrainformaţii pe zona Rusia şi Euroasia şi director executiv la Consiliul american de securitate naţională pe Europa şi Rusia, nu ar fi cineva care să facă speculaţii fără acoperire, a insistat Lilischkies, afirmând că aceasta a explicat că trebuie luat în considerare faptul că preşedintele rus suferă de o boală serioasă şi că s-ar afla pe tratament cu steroizi. Totodată, a descris comportamentul atipic al lui Putin din ultimul timp: se izolează mult şi pare mult afectat emoţional, schimbat şi chiar încrâncenat, lucru care îl face mult mai greu de descifrat şi din cauza căruia devine imprevizibil şi periculos.

Inclusiv preşedintele finlandez, care avea legături bune cu Putin, ar fi spus că liderul de la Kremlin s-a schimbat foarte mult. Toate aceste speculaţii nu sunt însă de bun augur în toată situaţia creată, căci dacă Putin nu mai are nimic de pierdut, poate lua decizii foarte grave, iraţionale, scrie Express.co.uk. Nu este prima dată când este discutată şi analizată starea de sănătate a lui Putin. Însă este un motiv în plus de a crea îngrijorare pentru toate ţările implicate, nu doar pentru Ucraina, ţinta făţişă şi armată a liderului de la Kremlin, care pare lipsit de orice umanitate şi empatie în ultima perioadă.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu