Realegerea lui Macron e miza pentru punerea în aplicare a Marii Resetări Globale!

Postat la: 20.02.2022 - 12:08

Macron va fi reales în fotoliu și va putea impune Marele Reset: el este la 26% în primul tur. Îi are pe burghezi, pe catolici, pe sindicaliști, pe minorități etc. În turul al doilea, îl va zdrobi cu ușurință pe "idiotul util" al extremei drepte care i se va opune, fie că e vorba de pionul Zemmour, fie de MLP, care e obișnuit cu asta, comenteaza analistul francez Nicolas Bonnal.

Acesta este dat la 64% împotriva unuia și 56% împotriva celuilalt. Nu-mi spuneți că sondajele sunt tendențioase: cetățeanul-sanitar francez a fost pentru aprobarea vaccinului, acum nu mai este; a fost pentru vaccin, acum nu mai este: sondajul reflectă deci ceea ce doresc francezii. Iar ceea ce vrea cetățeanul francez-submisiv, așa cum am spus acum câteva luni, este "Reset". Vrea un control totalitar și sanitar al societății sale, sfârșitul oricărui liberalism, o penurie redenumită ecologie, război împotriva Chinei și a Rusiei și toate celelalte. Dar nu vă faceți griji, oamenii urmăresc în altă parte. Oamenii au încetat de mult să mai existe, scrie Reseau International.

Îl vedem pe Trudeau la lucru în Canada - oh, aceste rămășițe ale infamului imperiu britanic, prima întruchipare a globalizării oligarhice și birocratice... - va fi jucat un rol impecabil. Trudeau, mulțumită camionagiilor, îngheață conturile, confiscă bunurile și masacrează cu poliția sa condiționată-nazificată orice rezistență vagă. Un cititor mi-a scris aceste cuvinte despre utilitatea camionagiilor (dintre care unii erau oameni de treabă, dar nu asta e problema): "Ne aflăm în era post-adevăr. Realitatea este fabricată. Sofismele lui Aristotel sunt învechite. Doctorii de presă supracalificați se ocupă de managementul percepției. Suntem conduși într-un carusel... un țarc de vite. Vitele umane, 'carnea' lui Platon..."

RCMP (Royal Canadian Mounted Police) "pensionari" au ajutat la planificarea Convoiului 2022. Organizatorii au anunțat autoritățile orașului cu o săptămână înainte, iar camioanele au fost lăsate să intre fără restricții serioase. Situația a fost lăsată să se înrăutățească timp de aproximativ 20 de zile, cu o avalanșă de unison de "presei". În timpul crizei din octombrie, aceeași poliție a fost cea care a pus bombe în cutiile poștale cu semnătura FLQ (Front de libération du Québec). Ce pretext minunat pentru a impune starea de urgență (fostă Legea privind măsurile de război, aceasta este orwelliană). Întotdeauna trebuie să stârnești furia oamenilor pentru a o folosi... Este un conflict triunghiular.

Relaxarea de pe frontul vaccinurilor este interpretată greșit: inamicul, care se mișcă mai repede decât noi, a realizat (nu a proiectat) deja euro și pașaportul digital. El poate să ne taie dorința de a trăi oricând dorește și nu va ezita să o facă. În schimbul celor 60% de "idioți utili" pentru a-l realege pe Macron. În orice caz... Vom reciti "La Boétie" în cinstea lui Trudeau și Macron. Pentru că își permite să fie incorect din punct de vedere politic, evocând natura efeminată a tiranilor și călăilor noștri:

"Dar, Doamne Dumnezeule mare, ce este asta? Cum să numim acest viciu, acest viciu oribil? Nu este oare rușinos să vezi un număr infinit de oameni nu numai că se supun, ci se umilesc, nu sunt guvernați, ci tiranizați, nu au nici bunuri, nici părinți, nici copii, nici viața lor? Să sufere violențele, tâlhăriile, cruzimile, nu ale unei armate, nu ale unei hoarde de barbari, împotriva cărora fiecare ar trebui să-și apere viața cu prețul întregului său sânge, ci ale unuia singur; nu Mirmidon, adesea cel mai laș, cel mai josnic și cel mai efeminat din neam, care n-a mirosit niciodată praful de pușcă al bătăliilor, dar abia a călcat nisipul turneelor; care nu e în stare nu numai să comande oameni, ci și să satisfacă cea mai mică femeie! Să numim asta lașitate? Să-i numim josnici și lași pe oamenii care sunt supuși unui astfel de jug?" (La Boétie)

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu