Rusia este pregătită să lanseze un atac preventiv împotriva depozitului de arme nucleare al SUA din Germania

Postat la: 08.12.2021 - 16:13

Capacitățile de atac preventiv ale Rusiei fac posibilă distrugerea depozitului de arme nucleare al SUA din Germania.

Prezența rachetelor tactice și a rachetelor hipersonice în arsenalul țării oferă Rusiei posibilitatea de a distruge un depozit uriaș de arme nucleare americane pe teritoriul german prin mai multe lovituri preventive. Consecințele pentru NATO vor fi atât de grave încât, de fapt, întreaga Europă Centrală și de Est va fi distrusă.

Acțiunile provocatoare și agresiunea deschisă a NATO împotriva Rusiei înseamnă că partea rusă va fi pregătită, în cazul celei mai mici provocări din partea unui stat membru NATO, să lanseze un atac preventiv împotriva oricărei alte țări NATO. Având în vedere că cel mai mare depozit de arme nucleare al SUA din Europa se află pe teritoriul german, chiar acest obiect va fi ținta.

În ciuda faptului că Rusia nu dispune în prezent de sisteme de rachete tactice terestre capabile să lovească depozitul de arme nucleare al SUA de la Baza Aeriană Ramstein, sistemele de rachete hipersonice rusești Dagger și Zircon pot face acest lucru. Câteva lovituri precise asupra unei instalații strategice cu arme hipersonice vor fi suficiente pentru a o distruge, iar dacă arsenalul nuclear explodează, consecințele pentru întreaga Europă vor fi catastrofale.

În plus, dacă este necesar, Rusia este capabilă să învingă avioanele de vânătoare și bombardiere americane care transportă arme nucleare până la granița germană. Datele în acest sens au fost exprimate anterior de Viktor Baranets, menționând că capacitățile avioanelor de luptă și ale sistemelor de apărare aeriană rusești vor fi suficiente pentru a împiedica avioanele NATO să zboare pe cer cu arme nucleare - acestea se vor rătăci înainte de a începe să reprezinte o amenințare reală.

Réseau International

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu