S-a pus recompensă pe capul lui Vladimir Putin: un miliardar rus oferă un milion de dolari!

Postat la: 03.03.2022 - 11:22

Miliardarul rus Alex Konanyhin a pus o recompensă de un milion de dolari pe capul lui Vladimir Putin, despre care susține că nu este președinte al Rusiei. El oferă această recompensă celor care îl vor prinde pe Vladimir Putin "viu sau mort".

„Promit să plătesc 1.000.000 de dolari ofiţerilor care, respectându-şi datoria constituţională, îl arestează pe Putin ca şi criminal de război, în conformitate cu legile ruse şi internaţionale", a scris Alex Konanyhin, pe LinkedIn.

„Putin nu este preşedintele Rusiei, deoarece a ajuns la putere ca urmare a unei operaţiuni speciale de aruncare în aer a blocurilor din Rusia, apoi a încălcat Constituţia prin eliminarea alegerilor libere şi uciderea oponenţilor săi. (...) În calitate de etnic rus şi cetăţean rus, văd că este datoria mea morală să facilitez denazificarea Rusiei. Voi continua să ajut Ucraina în eforturile sale eroice de a rezista asaltului Hoardei lui Putin", a mai adăugat omul de afaceri rus..

Postarea făcută de Alex Konanykhin pe LinkedIn a fost însoţită de o imagine cu o fotografie a lui Putin şi cuvintele „Căutat: viu sau mort. Vladimir Putin, pentru crime în masă".

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu