SUA: Exod în masă către paradisurile libertariene din Florida și Texas!

Postat la: 29.12.2021 - 18:39

Biroul de recensământ al SUA estimează că statul California a pierdut deja 1% din populația sa în 2021, adică aproximativ 367.299 de locuitori. Acesta este urmat de statul New York, care a văzut plecând 319.000 de rezidenți. Statele conservatoare din sudul țării sunt cele care culeg beneficiile acestei imigrații calificate, care se datorează în principal restrictiilor din pandemie și creșterilor de taxe din aceste state.

California a fost un loc frumos, cu palmieri, plaje, surferi, podgorii, libertate, filme adevărate și politicieni integri. De când a devenit stat democrat, a devenit un infern digital din care ies cele mai mari orori pe care le-a produs vreodată omenirea. În această "republică socialistă" se află Hollywood, centrul mondial al industriei porno și al comerțului cu sclavi sexuali.

"Acolo putrezesc sufletele tinerilor occidentali cu propagandă ascunsă în mesaje sexuale subliminale. Au existat câteva scandaluri la Pedowood, dar acestea au fost repede reduse la tăcere de prietenii lor de la Big Data, arhitecții transumanismului și ai sclavagismului total", scrie publicatia Reseau International.

Cele mai progresiste dintre toate sunt California și statul New York, centrul nevralgic al finanțelor internaționale. Deși sunt foarte bogate, presiunea fiscală și isteria stângii au inversat în cele din urmă tendința: oamenii nu mai vor să rămână în aceste state, care impun pașapoarte serologice tuturor, cu excepția celor care riscă să contracteze SIDA. Destinația acestor noi imigranți este sudul profund, din care este ușor de înțeles cine a vrut cândva să se despartă. Sudul este un ținut foarte evlavios al Bibliei, unde latino-americani, afro-americani și coloniști europeni trăiesc în dragoste patriotică pentru Dumnezeu și America.

Guvernele libertariene ale acestor state sunt foarte conservatoare și în ultimii ani au luat măsuri pentru a consolida drepturile de proprietate privată și accesul la arme de foc. Impozitarea aproape inexistentă atrage multe companii care creează mii de locuri de muncă și, prin urmare, bunăstare socială și economică. Si Elon Musk s-a mutat in Texas.

Excelentul guvernator al Texasului a semnat un decret la începutul lunii iunie pentru a interzice certificatul Covid în toate formele sale. Frumoasa Florida a urmat exemplul cu un decret similar. În Oklahoma, guvernatorul care a refuzat să vaccineze militarii dă în judecată administrația Biden pentru abuz de putere. În Georgia, pașaportul verde a fost scos în afara legii înainte de a fi introdus. În Carolina de Sud, obligația de a purta o mască este interzisă cu desăvârșire. Arkansas, Arizona, Alabama și Kansas au luat măsuri similare.

"Consecințele acestor măsuri de bun simț sunt: ocuparea deplină a forței de muncă, pacea socială, atractivitatea economică, interzicerea strictă a avortului, familiile numeroase, proprietatea privată, armele de foc și patriotismul american. Statele Confederate sunt încă un paradis însorit pentru oamenii care vor să trăiască cu demnitate.", mai adauga sursa citata.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu