Trump ar fi gata să atace nuclear Rusia și China. Declarații halucinante în fața finanțatorilor campaniei sale electorală

Postat la: 29.05.2024 - 12:26

Candidatul republican la Casa Albă, Donald Trump, s-a întâlnit recent cu potențiali donatori, îndemnându-i să „investească" în campania sa electorală. După cum notează ziarul, comentariile sale la astfel de evenimente sunt pe teme de politică externă.

De exemplu, el i-a surprins pe unii donatori, afirmând că, în situația în care ajunge din nou președinte, va bombarda nuclear Moscova și Beijingul dacă Rusia ar invada Ucraina sau China ar invada Taiwan. Presa americană scrie că, de dragul unor donații substanțiale, Trump a început să facă declarații care ar fi fost greu de auzit de la el înainte.

La începutul lunii mai, Trump s-a întâlnit la New York, la unul dintre hotelurile sale, cu un om de afaceri care a oferit 1 milion de dolari pentru un prânz cu el. Însă a fost refuzat pentru momentul în care va oferi 25 de milioane de dolari. De asemenea, Trump a început să se laude că unul dintre oamenii de afaceri care anterior donase 3 milioane de dolari republicanilor, data aceasta a oferit o sumă de 50 de milioane de dolari. Trump le-a spus oamenilor de afaceri că ar fi benefic pentru ei să-l susțină pentru Casa Albă, deoarece taxele pentru bogați vor crește dacă Biden ajunge președinte.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu