Tucker Carlson: "Dacă pui la îndoială la televizor ce s-a întâmplat cu clădirea WTC 7 îți vei pierde slujba!"

Postat la: 08.05.2023 - 10:01

Fostul prezentator al postului Fox News, Tucker Carlson, a dezvăluit că prezentatorii de televiziune din Statele Unite operează sub un cod strict de cenzură și că aceștia înțeleg că dacă pun întrebări despre subiecte interzise vor fi concediați.

Prezent la un podcast recent prezentat de fostul coleg de la Fox, Clayton Morris, Carlson a declarat: "Dacă spui, de exemplu, 'Ce s-a întâmplat de fapt cu clădirea 7? Ca și cum ar fi ciudat, nu-i așa? Nu... nu... ce este asta?"... Dacă ai spune așa ceva la televizor, s-ar enerva. Ți-ai pierde slujba din cauza asta".

"Orice lucru despre care nu ai voie să pui întrebări, este ceva despre care ar trebui să pui mai multe întrebări", a spus Carlson.

Tucker ar fi putut folosi orice număr de exemple de subiecte considerate interzise de către establishment, dar Clădirea 7 a WTC este un bun exemplu de așa-numită teorie a conspirației care nu face decât să pună întrebări despre o narațiune oficială plină de găuri.

Raportul final al unei simulări riguroase de patru ani de modelare computerizată, urmată de un proces robust de evaluare inter pares, a concluzionat că World Trade Center Building 7 NU s-ar fi putut prăbuși ca urmare a incendiilor de birouri, așa cum susține în mod dubios narațiunea oficială.

Potrivit raportului final publicat de cercetătorii de la Universitatea din Alaska Fairbanks, povestea oficială privind prăbușirea WTC 7 este pur și simplu implauzibilă.

Constatările echipei UAF, care au fost rezultatul unui studiu de patru ani de modelare computerizată a prăbușirii clădirii, le contrazic direct pe cele ale Institutului Național de Standarde și Tehnologie (NIST), care a concluzionat într-un raport din 2008 că WTC 7 a fost prima clădire înaltă din istoria lumii care s-a prăbușit în principal din cauza unui incendiu.

"Studiul nostru a constatat că incendiile din WTC 7 nu ar fi putut cauza prăbușirea observată", a declarat profesorul Leroy Hulsey, cercetătorul principal al studiului.

"Singurul mod în care ar fi putut să cadă în modul observat este prin cedarea aproape simultană a fiecărei coloane".

Studiul, care a durat patru ani, a fost finanțat de Architects & Engineers for 9/11 Truth, o organizație non-profit care reprezintă peste 3.000 de arhitecți și ingineri care au semnat petiția organizației prin care se solicită o nouă anchetă privind distrugerea celor trei turnuri World Trade Center la 11 septembrie 2001.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu