Un convoi uriaș de blindate se apropie de Kiev. E intins pe 64 de km si se vede din satelit ca un șarpe gigant!

Postat la: 01.03.2022 - 09:27

Mai multe imagini făcute din satelit arată că un convoi lung de 64 de km de blindate se îndreaptă dinspre nordul Ucrainei spre Kiev, conform relatărilor presei britanice.

Ultimele știri despre războiul Rusia-Ucraina: 70 de soldați ucraineni uciși în Ohtîrka. Un convoi uriaș al armatei ruse se apropie de Kiev - actualizări live ale presei internaționale. Imaginile din satelit realizate luni arată un convoi militar rusesc la nord de Kiev, care se întinde pe aproximativ 40 de mile (64 km) într-o zonă la nord-vest de Kiev. Este substanțial mai lung decât cel de 17 mile (27 km) observați în cursul zilei de ieri, potrivit companiei americane Maxarm citat de The Guardian.

„Kievul este de fapt înconjurat. Sunt mulți soldați ruși și echipament militar de toate părțile. Au stabilit puncte de control la ieșiri," relatează postul Kiev Independent. Kievul este înconjurat, în timp ce Harkov-ul se confruntă cu cel mai puternic bombardament de când a început invazia, notează The Washington Post.  Un înalt oficial al armatei amerciane, consultat de jurnaliștii acestei publicații, afirmă că la fel ca la Harkov și Kiev-ul va fi bombardat. 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu