Baronul galben de Maramureș a dat un tun pentru prieteni de un miliard de euro

Postat la: 02.03.2021 - 11:39

În încercarea de a ascunde gunoiul pe unde s-o putea, pe aleșii neamului moroșenesc nu i-a durut pixul să mai dea 418,54 lei/tona de gunoi firmei care a pus mâna pe contractul de gestiune a serviciului de salubrizare a județului Maramureș.

Omul serviciilor face un cadou din buzunarele noastre, la un calcul simplu, în valoare de peste 400.000 € lunar unei firme care are acționari tot din lumea serviciilor. De ce nu renunță ei la salarii să plătească creșterile de tarife făcute din incompetența și matrapazlâcurile lor? Ăsta este planul lui Bogdan (n.red-Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș), de îmbogățire a prietenilor lui cu 1 miliard de euro din buzunarele noastre! Poate nu ați înțeles bine când ați votat, noi suntem ăia care plătim un miliard de euro! Ăsta e cel mai grav lucru din istoria ultimilor 20 de ani ai județului!, transmite Baia Mare 24.

Dacă luăm istoria acestui proiect, vedem că toate contractele au fost câștigate de firme care au legătură cu serviciile, iar noi, cetățenii, plătim șmecheriile aleșilor. După ce Zetea (n.red- Gabriel Zetea, fostul șef PSD al CJ Marmureș), a ascuns sub preș firmele care au beneficiat de pe urma proiectului, a venit timpul ca Ionel Bogdan să ascundă sub preș învârtelile vărului Zamfir Ciceu, un incompetent ajuns și el printr-o eroare a istoriei președinte de consiliu județean! Nu înțelegem de ce DNA doarme. Sau lucrează doar la comandă?Cu alte cuvinte, tot maramureșenii sunt cei care scot mai mulți bani din buzunare din cauza incompentenței celor care stau bine mersi în scaunele directoriale. Doar nu o să aducă ei bani de acasă!, mai spune sursa citată.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu