Baronul roșu Ilie Morega revine la conducerea județului Gorj pe filiera USR!

Postat la: 02.03.2021 - 11:15

"Habemus praefectus! Conducerea națională a USR a validat prima propunere de prefect din partea USR Gorj în persoana lui Corneliu Răducan-Morega, scrie Radu Miruță pe pagina de facebook.

"Cornel are 47 de ani și este arhitect. Până la intrarea în USR nu a mai făcut niciodată politică și este exemplul omului care s-a săturat să stea deoparte și să privească cum politicienii fără profesie duc acest județ spre nicăieri. Este exemplul omului onest si competent care va duce la îndeplinire programul de guvernare în județul Gorj", afirma Radu Miruță, liderul USR Gorj.

Numai că apoliticul arhitect e nimeni altul decât ginerele baronului pesedist și peremist Ilie Morega, care este un comunist celebru în Gorj. El a fost nevoit să se retragă din viața politică, după ce a fost condamnat la 3 ani și jumătate cu suspendare pentru fapte de corupție. Pentru că nu poate sta deoparte, în prezent e președintele Institutului de Analize și Investigații Politice, poziție din care organizează conferințe de presă și își exprimă opiniile legate de subiectele economice ale zilei. Copiii copiilor noștri vor fi conduși de copiii copiilor lor, a vechilor comuniști și securiști, e o vorbă tot mai actuală.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu