Becali spune ca il va sustine pe Ciucă daca va intra in turul 2 la prezidențiale

Postat la: 22.10.2024 - 23:08

Omul de afaceri Gigi Becali a declarat marți seară, la Realitatea PLUS, că a discutat cu fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc, supranumit 'eminența cenușie' a partidului, despre susținerea candidatului AUR George Simion în turul 1 la alegerile prezidențiale și că discuții similare a avut și cu fostul deputat PSD Sebastian Ghiță, fugit în Serbia.

„Cu Sebi Ghiță, eram cu Simion lângă mine, la palat, l-am sunat eu și cutare. Și mi-a zis 'Băi, nea Gigi, hai să-l băgăm în turul 2 pe Simion'", a declarat Becali, candidat pe lista AUR București pentru un mandat de deputat. Omul de afaceri a spus că și Hrebenciuc a vorbit cu el pentru a-l ajuta pe Simion să intre în turul 2. „M-a sunat Viorel acum vrei 3 luni. 'Băi Gigi, tu pe cine susții la președinție?ț", a povestit Becali.

Pe de altă parte, a spus acesta, dacă în turul 2 va intra candidatul PNL, Nicolae Ciucă, îl va susține pe acesta în finală. „Acum sunt cu George, dar dacă va intra Ciucă în turul 2 ies în campanie pentru el în fiecare zi", a afirmat Becali. El a spus că în opinia sa Ciolacu nu este suficient de bine pregătit să conducă țara. „Nu am nimic cu el, dar m-am gândit cum e posibil să fie omul ăsta președinte în țara? Punct. Nu-mi vine să cred. Vouă vă vine să credeți? Păi în primul rând nu știe să vorbească, mă!".

Afirmațiile lui Becali vin după ce președintele PNL Iași, Alexandru Muraru, a scris marți, pe Facebook, că organizațiile PSD ar intenționa să orienteze 10-20 de voturi/secție către George Simion în primul tur al alegerilor prezidențiale astfel încât candidatul PNL să nu intre în turul II, scenariul fiind dezmințit de social-democrații Victor Ponta și Adrian Țuțuianu.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu