Codrin Ștefănescu crede că Șoșoacă face ceea ce trebuia să facă PSD. Vasile Dîncu susține că ea va infiinta un partid micuț dar drăguț!

Postat la: 21.02.2021 - 18:32

Codrin Stefanescu a explodat pe Facebook dupa ce a vazut ascensiunea senatoarei Diana Sosoaca, prin discursul acesteia si prin actiunile ei si sustine ca exact asta trebuia sa faca si PSD. La randul lui, Vasile Dancu sustine ca Sosoaca "e pe val" si se va folosi de popularitate pentru a infiinta un nou partid.

"Șoșoacā face ceea ce trebuia sā facā PSD! Adicā ia poziție publicā, se implicā, urlā la guvern! Șoșoacā face de o mie de ori mai mult decât Ciolacu, Dâncu, Grindeanu și toți academistii securistoizi din PSD! Șoșoacā face opoziție, intr-o perioadā in care nu mai face nimeni! Trecutul ei rezist începe ușor sā se ștergā, sā devinā o voce! Așa cā, nu o mai înjurați! Luptā și ea împotriva reziștilor și din pācate e singurā in lupta asta", a scris pe facebook fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu.

"Dragi prieteni care mai trageti cu ochii la sondaje, o prajitura de weekend vreau sa va ofer. Nu cred ca ati vazut vreodata un politician atat de promovat de televiziuni ca si senatoarea Diana Ivanovici Sosoaca. Si nici asa o crestere de Fat Frumos in notorietate si incredere. Chiar ma mir cum de nu au observat si promovat personajul vreun sociolog national. Va dau o comparatie cu Premierul Romaniei, ca sa nu fac vreo impietate comparand cu maririle politicii noastre. La incredere ‘foarte multa' bate pe toata lumea. Ce ziceti, cine o va folosi in scurt timp pentru cresterea muschilor unui partid mai micut, dar dragut?", a scris Dincu pe Facebook.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu