Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, şi-a luat consilier un fost judecător CCR

Postat la: 25.10.2020 - 10:19

Cristian Popescu Piedone, noul primar al Sectorului 5, începe în forţă chiar înainte de a prelua oficial mandatul. Petre Lăzăroiu, fost judecător al Curţii Constituţionale, va fi consilier onorific al edilului.

Petre Lăzăroiu va avea un birou la Primăria Sectorului 5 şi îl va consilia pe Cristian Popescu Piedone pe probleme juridice. Lăzăroiu a fost judecător la CCR în perioada 2008-2019, iniţial pe un rest de mandat, iar ulterior pentru un mandat întreg, fiind numit la Curte de preşedintele Traian Băsescu.

Procesăm datele dvs. pentru a furniza conținut sau reclame. Analizăm distribuția acestui conținut sau a acestor reclame pentru a obține informații despre site-ul nostru. Împărtășim aceste informații partenerilor noștri pe baza consimțământului și a interesului legitim. Vă puteți exercita dreptul de a consimți sau de a vă opune unui interes legitim, pe baza unui scop specific de mai jos sau la un nivel de partener, în linkul sub fiecare scop. Aceste opțiuni vor fi raportate furnizorilor noștri participanți la Cadrul de transparență și consimțământ.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu