Demn de Caragiale: Consilieri judeţeni, angajaţi peste noapte la "Senator PSD Maricel Popa"

Postat la: 15.01.2021 - 09:59

Mai mulţi consilieri judeţeni din Iaşi s-au trezit, peste noapte, angajaţi la „Senator Maricel Popa", conform profilurilor de Facebook. Explicaţia este dată de faptul că fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, Maricel Popa, actualmente senator, şi-a însuşit pagina de Facebook a instituţiei, schimbând numele acesteia din „Consiliul Judeţean Iaşi" în „Senator Maricel Popa".

Numele paginii de Facebook a fost schimbat joi, 14 ianuarie. În aceeaşi zi, consilieri de la PNL, USR şi chiar de colegii de partid ai lui Maricel Popa, PSD, erau angajaţi, conform Facebook, la „Senator Maricel Popa". Inclusiv vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Marius Dangă, membru PNL, se regăseşte în această situaţie, cât şi un reputat medic obstetrician din Iaşi, Răzvan Socolov, care a intrat în Consiliul Judeţean pe listele Alianţei USR-PLUS. Unii dintre aceştia şi-au modificat între timp secţiunea „Loc de muncă" de pe Facebook.

Actualul preşedinte al CJ Iaşi anunţă că dacă administrarea paginii nu va fi redată instituţiei va face plângere pentru furt. „Metehne vechi în medii noi! Maricel Popa nu acceptă înfrângerea şi continuă prin toate mijloacele să împiedice buna desfăşurare a activităţii Consiliului Judeţean Iaşi. Mai nou, acest individ asupra căruia am atras în mai multe rânduri atenţia cu privire la incapacitatea sa de a administra activitatea Consiliului Judeţean Iaşi, a FURAT astăzi (n.red. - 14 ianuarie) pagina de Facebook a Consiliului Judeţean Iaşi", a scris joi, 14 ianuarie, pe Facebook, Costel Alexe.

Maricel Popa, fostul preşedinte al CJ Iaşi, a declarat că pagina de Facebook despre care se vorbeşte a fost făcută de Vlad Ciobanu, purtător de cuvânt. De asemenea, fostul preşedinte al CJ Iaşi nu a ezitat să facă trimitere la acuzaţiile care i se aduc actualului preşedinte al instituţiei ieşene.

„Cum să fur pagina? E tablă? El să se ducă la tabla lui pe care a furat-o. Pagina asta a fost făcută de Vlad Ciobanu. Pe pagină voi pune numai lucruri legate de administraţie, nu lucruri personale, pentru că eu sunt secretarul Comisiei Administraţiei Publice. Voi afişa acolo toate interpelările şi toate activităţile din Parlament. Ei nu au cerut în astea patru luni de zile să folosească pagina respectivă. S-ar fi contrazis singuri, minţind că nu am făcut nimic. În pagină se arăta clar că am făcut. Nu e tabla pe care a luat-o el. Acolo e furt, nu aici", a declarat Maricel Popa, fostul preşedinte al CJ Iaşi.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu