Diana Șoșoacă in luptă cu Oculta Mondiala: "Soros pompează bani la greu ca să mă denigreze!"

Postat la: 03.01.2021 - 15:56

Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă, susține că apar știri false despre ea și că totul este doar o campanie de denigrare, plătită de celebrul miliardar George Soros. Senatoarea afirmă că la un post de televiziune a apărut o burtieră pe care scria că aceasta este operată de urgență.

"Vă dați seama ce pericol reprezint eu în România pentru deșteptarea națiunii dacă Soros în momentul asta pompează bani la greu că să mă denigreze. Auzi băi Soroș, știi ceva? Aș vrea să-ți spun ceva pe românește, dar se vor supără unii. Știi ceva, hai să-și spun ceva ce spunea Ion Creangă în Ivan Turbincă: ‘Pasol na turbincă, ciorti!'. Tot m-ați făcut pe mine rusoaica și cu Putin", a declarat Șoșoacă într-un live pe pagina sa de Facebook.

"Uitați-vă cum te atacă presa, câți pot să reziste la atacurile pe care le-am avut eu? Pentru că sunt fără precedent, fără precedent. Ca să aflu acum că inclusiv domnul Soroș este în spatele unor acțiuni. Îmi pare rău, domnule Soroș, dar cu mine ai luptă grea, pentru că nu te suport, nu te înghit. Campaniile inițiate împotriva mea au foarte mult în spate pe domnul Soroș", a mai spus avocata.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu