Gabriela Firea revine în conducerea PSD - Autosuspendarea în urma scandalului "azilelor groazei" a expirat

Postat la: 06.11.2023 - 13:36

Gabriela Firea și-a reluat rolul în Partidul Social Democrat, după o perioadă de autosuspendare în urma scandalului "azilelor groazei", care a dus și la demisia sa din Guvern.

Potrivit Digi24, în cadrul ședinței conducerii PSD de luni, oficialii partidului au constatat că auto-suspendarea ei a expirat, potrivit unor surse din partid.

În luna iulie, Gabriela Firea luase decizia de a demisiona din funcția de ministru al Familiei, în urma controversei "azilelor groazei". Concomitent, ea alesese să se retragă temporar din funcțiile de conducere din cadrul filialei PSD București și din Comitetul Executiv Național al PSD.

Suspendarea sa din fruntea partidului urma să se încheie în octombrie, ceea ce i-a determinat pe liderii partidului să recunoască oficial, luni, revenirea Gabrielei Firea în funcțiile de conducere din cadrul partidului. Firea deține funcția de prim-vicepreședinte în PSD și este președintele filialei București a partidului.

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a confirmat recent că Gabriela Firea rămâne candidatul desemnat al PSD la Primăria Capitalei.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu