George Simion: 5 buletine de vot, 5 voturi pentru AUR. Pe 9 iunie ne luăm țara înapoi! VIDEO

Postat la: 10.05.2024 - 00:00

Discursul președintelui AUR, George Simion, la evenimentul de lansare oficială a campaniei electorale:

Hristos a înviat!
Românii- creștinii - străbunii - stăpânii!
Dacă era după unii din presă ce vedeți voi aici spuneau că e o invenție și că noi suntem niște holograme. Astea sunt televiziunile mogulilor miluiți. Au venit unii la mine să încerce să îmi spună să o las mai moale că am crescut cam mult. I-am întrebat „cine sunteți voi?" și mi-au răspuns că sunt stăpânii lumii. Ia nu mai fiți voi stăpânii lumii, pentru că noi românii nu ne-am uitat străbunii! Spiritele lui Vlad Țepeș, lui Mihai Viteazul, lui Ștefan cel Mare și Sfânt și a lui Mircea cel Bătrân trăiesc încă în adâncul nostru, și ne dau puterea să luptăm pentru dreptate în țara noastră! Suntem mulți, uniți și puternici. Și avem aici cea mai tânără și capabilă echipă. Avem un om pe care bucureștenii îl vor vota. Îl avem pe Mihai Enache, omul de AUR pentru București. Pe cine să voteze bucureștenii? Pe Burduja care a furat banii de la Bancorex? Să voteze cu Dan Voiculescu care a furat banii securității prin Crescent? Să voteze PUSL care folosește bâta politică televizată ca să influențeze electoratul? Nu! Este timpul pentru o nouă clasă politică.

Nu eram pregătiți pentru alegerile locale, dar ne-am regrupat instant ca armatele române de la Stalingrad. În câteva secunde renaștem din resturi împrăștiate prin istorie. Noi suntem AUR și este timpul să dăm voce unei noi clase politice.
Au comasat alegerile, ne-au băgat infiltrați iepurași, căței din ăștia mici să încerce să sperie alegătorii. Doar nu credeați că nu vor exista trădători. Au crezut că ne vor pune în genunchi prin aceste mișcari, prin comasarea alegerilor, prin infiltrarea agenților de influență în interiorul AUR. Nu și-au dat seama că aceste lucruri ne-au întărit.
Ne-au făcut să realizăm și mai mult importanța alegerilor din acest an, de mizele care sunt în joc. Dar nu au înțeles că noi nu vrem să fim încă un partid politic, încă un parazit pe spatele statului român.
Eu, George Simion, nu voi fi prizonier al vreunei camarile de partid cum sunt Ciolacu sau Ciucă vârfurile găștilor infracționale PSD și PNL. Și nici nu vă fură nimeni AUR-ul cum i-au furat lui Nicusor Dan USR-ul. Noi nu suntem un partid politic! Noi suntem răzbunarea românilor asupra hoților care distrug de 34 de ani Țara! Suntem palma pe care o dăm comasaților!
5 buletine de vot, 5 voturi pentru AUR.
Asta trebuie să le transmitem tuturor românilor până pe data de 9 iunie.
Nu o vom face cu ajutorul televiziunilor, pentru că sunt pe bani mulți și au moguli varani care funcționează cu bani mulți și cu corupție. Nu prin propaganda politică plătită tot din banii acestora. Nu suntem nici PSD, nici PNL, nici USR, să aruncăm milioane de euro din taxele plătite de contribuabilii români doar pentru a ne asigura un loc călduț la putere.
Ci direct în stradă, zi de zi, la firul ierbii. De la un român la altul, până când mesajul nostru va fi auzit de toată țara.
Nu avem nevoie de Varani, nu avem nevoie de sondaje plătite, ale căror singur scop este să dezinformeze opinia publică.
Am pornit din rândul vostru, al românilor de bună credință care și-au dorit și încă își doresc să își salveze țara și să își creeze un viitor aici, acasă.
Și vom rămâne în rândul vostru, până la capăt, indiferent de ce se va întâmpla.

Unii sărbătoresc azi Ziua Europei, alții ziua Victoriei. Pentru noi, românii, datele de 9 și 10 mai înseamnă INDEPENDENȚA ROMÂNIEI. Avem slugile se căciulesc pe la ambasadele străine!

Ei se plimba cu avioane private
Și ceartă românii, nemulțumiți de indicii noștri de dezvoltare
Dar nu știu că am fost contropiti și exploatați cu rândul
Sute de ani Mai rău ca teritoriile cucerite de otomani
Bunicii lui Klaus Iohannis, Ursula și Manfred Webber luau lecții de vals
Și bunicii mei și ai voștri arau pământul cu plugul!

În față avem inamicul. În jurul nostru camarazii de arme. Niciun pas înapoi! Nicio înțelegere cu sistemul PSD-PNL care a ținut captiv o țară întreagă. Ori câștigam tot, ori rămânem în istorie drept cei care au îndrăznit să ridice capul dar nu au fost îndeajuns de uniți încât să izbutească.
Capul lui Mihai Viteazu' la Turda se ridică,
Şi întreabă de ce Țara a rămas aşa de mică
Şi Câmpia Turdei tristă îi răspunde lui cu jale:
„Fiindcă astăzi ducem lipsa capului Măriei Tale!"
NU voi consuma otravă pentru niciun fel de basta. Eu atât aș vrea să aflu, arătându-vă obrazul, oare unde au fost românii și atunci și în vremea asta.

Goarnele sistemului ne anunță deja dispariția de pe scena politică. Varanii, rujații, chiorii si ciolacii își ascut colții, crezând că vor mușca din AUR îndeajuns de mult încât să nu mai fim relevanți. Dar ce nu înțeleg ei este că ne vom regrupa de fiecare dată precum armatele române distruse la Stalingrad, că vom renaște din resturile împrăștiate de istorie pentru a ne apăra țara, neamul, credința.
Suntem aici să facem cinste înaintașilor noștri.
Suntem aici să le arătam românilor că încă exista speranță.
Suntem aici să ne luptăm până la capăt cu acest sistem bolnav și corupt. Suntem Apărătorii Patriei Române care n-au incetat să creadă-n libertate, care refuză sa capituleze!
Cine suntem noi?

Trăiască România mare și independentă!

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu