George Stanga, lider PNL Galati, mesaj catre alegatorii anti-PSD: "Primul mandat a însemnat o luptă continuă pentru apărarea intereselor românilor"

Postat la: 22.10.2020 - 13:36

George Stanga, liderul PNL Galati, are pe Facebook un mesaj catre alegatorii anti-PSD, in care explica de ce primul mandat ca parlamentar a însemnat o luptă continuă pentru apărarea intereselor românilor

"La aceste alegeri parlamentare voi deschide lista pentru Camera Deputaților a PNL Galați. Sunt onorat de încrederea pe care colegii mei mi-au acordat-o. Le mulțumesc pentru sprijinul lor, pentru întreaga lor susținere. Înseamnă foarte mult pentru mine să știu că îmi sunt alături. Dorința mea este ca prin activitatea desfășurată în Parlament în calitate de reprezentant al gălățenilor să fac cât mai mult bine pentru aceștia, pentru că, până la urmă, acesta ar trebui să fie obiectivul principal al fiecărui ales.

În primul mandat ca parlamentar de Galați am avut de înfruntat un Parlament majoritar PSD, care nu a făcut altceva decât să legifereze contrar intereselor românilor și pentru interesele de partid, care a atacat constant statul de drept și a cărui prioritate în toți acești ani a fost salvarea corupților de închisoare. Primii 3 ani de mandat parlamentar au însemnat o luptă continuă cu PSD pentru apărarea intereselor românilor!

Pe 6 decembrie avem posibilitatea să oprim supremația baronimii PSD din Parlament și să Dezvoltăm România! Vin acum în fața dumneavoastră și vă cer sprijinul, pentru că numai împreună vom putea reuși. Alături de o echipă liberală puternică vom construi un nou viitor pentru această țară, un viitor mai bun pentru noi și mai ales pentru copiii noștri!"

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu