George Stângă, PNL: "PSD se pregătește să majoreze taxele"

Postat la: 02.11.2020 - 20:16

George Stângă, liderul PNL Galati, comenteaza in cadrul unui comunicat de presa:

"Incapabil să atragă fonduri europene și să dezvolte economia, PSD se pregătește să introducă noi taxe și să le majoreze pe cele existente. Exact ca Liviu Dragnea, PSD a pregătit deja textul Ordonanței 114, o nouă variantă care ar urma să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2021. Documentul, care ar suprataxa fiecare sector economic, a fost redactat de Eugen Orlando Teodorovici și Darius Vâlcov, 'specialiștii' PSD.

PSD uită că a lăsat țara în haos și declin economic. Chiar dacă a preluat guvernarea cu arierate de peste 30 de miliarde de lei, PNL a fost cel care a tăiat o serie de taxe, inclusiv prin abrogarea tristei Ordonanțe 114. Au mai fost eliminate supraacciza la carburant, supraimpozitarea contractelor part time, dar și taxele pentru TVA defalcat.

În plus, PNL a avut de plătit și împrumuturile bancare de peste 50 de miliarde de lei, scadente în 2020, contractate de PSD. Chiar și în aceste condiții, la care se adaugă dificultățile cauzate de pandemie, PNL a reușit cel mai mare volum al investițiilor, ceea ce a dus la o scădere a inflației și la scăderea dobânzilor la creditele bancare."

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu