George Stângă: "Profesioniști, tineri și pregătiți pentru o altfel de politică. Candidații PNL Galați la alegerile parlamentare"

Postat la: 20.10.2020 - 07:30

Biroul Politic Național a decis ieri, 18 octombrie, validarea listei de candidați pentru Camera Deputaților și Senat a PNL Galați.

"Datoria noastră este să venim în fața gălățenilor cu o politică nouă, transparentă, modernă și adaptată noilor cerințe ale electoratului și comunităţii gălăţene. În toată activitatea noastră, cât și în timpul campaniilor electorale, am observat deschidere din partea gălățenilor, oamenii comunicându-ne problemele pe care le întâmpină și acordându-ne credit ca să găsim soluţii pentru rezolvarea lor.

Gălățenii reprezintă un public activ și dornic de a-și exprima dorințele sau nemulțumirile. Problemele oamenilor se identifică mergând permanent în mijlocul lor, discutând cu ei, urmând ca noi, aleșii PNL Galaţi să le transpunem în proiecte și acte normative care să vină în sprijinul lor. Din acest motiv, PNL Galați își dorește să facă o altă politică, una "la firul ierbii", din mijlocul gălățenilor, pentru a identifica soluții concrete și realiste care să aducă schimbarea în bine a comunităților gălățene, prin adaptarea deciziilor la adevăratele nevoi ale acestora.

De asemenea, pentru a acoperi cât mai eficient nevoile gălăţenilor, viitorii parlamentari ai PNL Galaţi, în calitate de reprezentanţi ai judeţului Galaţi în Parlamentul României, au un sistem de petiționare bine pus la punct, un canal de comunicare cu cetăţenii eficient, astfel încât problemele acestora să ajungă pe masa decidenților abilitaţi să le soluţioneze. Dar, în primul rând, pentru a identifica probleme, parlamentarul trebuie să fie pe teren, alături de oameni. Asta vor face viitorii parlamentari ai PNL Galaţi!

Suntem o echipă de oameni profesioniști, tineri, pregătiți, cu experiență în administrația publică, dar și în mediul privat și ne dorim să folosim expertiza profesională exclusiv pentru bunăstarea gălățenilor. Funcţia implică responsabilitate și vom da tot ce e mai bun pentru Galaţi și gălăţeni!", a declarat George Stângă, președintele PNL Galați.

Lista completă a PNL Galați pentru alegerile parlamentare:

Camera Deputaților

1. STÂNGĂ GEORGE CĂTĂLIN
2. ATANASIU ONUȚ VALERIU
3. ȘERBAN ALEXANDRU GABRIEL
4. COSTACHE ANDRA MIHAELA
5. MANOLIU CODRUȚ - TIBERIU
6. VREME DANIELA SIMONA
7. DĂNĂILĂ SORIN
8. MOCANU GEORGIA CORNELIA
9. GĂTEJ MĂRIOARA ARTEMIS
10. IOSIF IULIAN
11. BRÎNZAN GINA
12. CULEAȘCĂ MIHAELA
13. CHIRIAC MARIA ALIS


Senat

1. SCARLAT GEORGE
2. ZAMFIR CONSTANTIN
3. LEPĂDATU LENUȚA
4. COSTEA TUDOREL
5. NICULESCU EMILIA
6. LUPU LUCIANA

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu