Management neomarxist! Pensionari din Ministerul de Interne au fost numiți directori de Clotilde Armand și Ciprian Ciucu

Postat la: 22.02.2021 - 09:39

Coaliția PNL-USR-PLUS-UDMR declarat război pensionarilor speciali, dar și acelor angajați din sistemul bugetar care au și pensie, și salariu. Nu si Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, sau Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, care pun șefi de instituții pensionari din Ministerul de Interne.

Mai precis, recent, Clotilde Armand l-a „uns" director general la Poliția Locală Sector 1 pe Horotan Edward Radu, fost angajat al Poliției Române, în prezent pensionat. Nici Ciprian Ciucu nu s-a lăsat mai prejos. Primarul din Sectorul 6 l-a numit director general-adjunct la Poliția Locală pe Marian Tufan, fost șef-adjunct la Brigada Rutieră. "Nu știu ce sunt aceia pensionari speciali", a spus Ciucu, în cadrul unei emisiuni tv.

Directorul general numit de Clotilde Armand, Horotan Edward Radu, nu și-a depus declarația de avere în acest an. Potrivit ultimei declarații de avere, din 2019, actualul șef al Poliției Locale Sector 1 a încasat o pensie anuală de 105.000 lei. De asemenea, ca polițist local la Sectorul Edward Horotan a avut un venit anual de 58.369 de lei. În ce-l privește pe Marian Tufan, declarația sa de avere nu apare pe site-ul Poliției Locale Sector 6.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu