Managerul unui magazin de articole sportive, numit secretar de stat la Ministerul Energiei

Postat la: 07.09.2024 - 12:11

Alin Cărăgui, secretar general PNL Gorj și manager al magazinului Decathlon din Târgu Jiu, a fost numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Energiei, se arată într-o decizie a premierului Marcel Ciolacu, publicată în Monitorul Oficial.

„Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii (4 septembrie 2024 - n.r.), domnul Ionuţ-Alin Caragui se numeşte în funcţia de secretar de stat la Ministerul Energiei", se arată în decizia publicată în Monitorul Oficial.

Alin Cărăgui, în vârstă de 39 de ani, este secretar general al PNL Gorj și lucrează la Decathlon de 10 ani, dintre care în ultimii cinci ani, a fost manager al magazinului din Târgu Jiu. A terminat în 2012 Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din Craiova și a absolvit în 2014 un masterat în Administrație Publică, Științe Administrative și Metode Cantitative, scrie Hotnews.

Cărăgui a fost și handbalist profesionist la Energia Lignitul Pandurii Târgu Jiu, potrivit ziarului Unirea.

Alin Cărăgui nu știe, deocamdată, ce atribuții va avea în calitate de secretar de stat.

„Încă nu am reușit, fiind pe repede-înainte, decizia a părut abia aseară foarte târziu în Monitorul Oficial, nu am avut până acum o întâlnire cu domnul ministru, însă în perioada următoare vom avea o discuție referitor la atribuții și la așteptările lui la adresa mea", a spus Cărăgui, într-un interviu acordat joi postului de radio Infinit Gorj.

Șeful PNL Gorj, Ion Iordache, a susținut că principalul criteriu pentru care Cărăgui a fost numit în această funcție este faptul că are „competențe pe partea managerială"principalul criteriu pentru care a fost numit în această funcție este faptul că are o competență foarte bună pe partea managerială".

„Este un om care acolo unde a lucrat a facut performanță. Conduce cel mai performant magazin Decathlon din România. E un om de echipă și cu siguranță va fi un plus pentru județul nostru", a declarat liderul PNL Gorj, la Gorj TV.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu