Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, s-a înscris în PNL. Va candida pe listele partidului la parlamentare

Postat la: 19.10.2020 - 09:32

Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, s-a înscris în PNL și va candida pe listele acestui partid la alagerile parlamentare, a anunțat duminică seară liderul PNL, Ludovic Orban.

„Domnul ministru Ciucă este coleg cu noi, a lat decizia de a veni alături de noi în PNL. Este o onoare pentru mine că domnul ministru Ciucă a decis să facă acest pas de implicare. Domnul Ciucă şi-a servit ţara şi până acum şi îşi va servi ţara şi de acum încolo. Va fi candidat la Parlament. Personal, ca preşedinte al partidului, îl voi propune candidat pentru Senat", a afirmat Orban, precizând că urmează să se stabilească în BPN în ce filială va fi candidat.

Întrebat despre candidaturile unor miniștri, precum Monica Anisie, care nu ar fi prins un loc eligibil, Orban a spus că la întocmirea listelor s-a ţinut cont de unele criterii, între care rezultatele de la alegerile locale. „Există o ierarhizare a listelor, făcută după anumite criterii. Doamna ministru Anisie este preşedintele PNL Sector 2, iar la Bucureşti am ţinut cont de nişte criterii legate de rezultatele obţinute de organizaţii, iar doamna ministru Anisie este pe loc eligibil", a spus Orban.

La București, candidaţii votați de filială pentru alegerile parlamentare sunt:

Camera Deputaţilor: Ludovic Orban, Violeta Alexandru, Cristina Trăilă, Antonel Tănase, Sebastian Burduja, Cristian Băcanu, Pavel Popescu, Daniela Nicolescu, Cristina Grigorescu, Bogdan Tiniche, Alexandru Moraru, Violeta Vijulie.

Senat: Florin Cîţu, Sorin Cîmpeanu, Monica Anisie, Matei Dobrovie, Ligia Popescu.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu