Şoşoacă la Institutul "Marius Nasta" i-a cerut demisia lui Vlad Voiculescu: "Alo, sunt senator! Ia mâna de pe mine!"

Postat la: 22.02.2021 - 08:41

Abia întoarsă de pe Valea Jiului, senatoarea Diana Şoşoacă şi-a făcut apariţia, duminică seara, la Institutul „Marius Nasta”, unde riscul de incendiu provenit de la un ventilator a mobilizat rapid echipele de intervenţie. Senatoarea i-a cerut demisia lui Vlad Voiculescu, cu care s-a întâlnit în curte, fiind calmată doar de Beatrice Mahler, managerul institutului.

Diana Şoşoască a dat peste ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu când a ajuns în curtea institutului, care tocmai făcuse declaraţii de presă, alături alături de managerul Institutului Marius Nasta, Beatrice Mahler, şi de colonelul Şchiopu de la ISU Bucureşti-Ilfov despre incidentul de la unitatea mobilă ATI din curtea spitalului.

„Câţi oameni trebuie să mai moară ca dumneavoastră să vă daţi demisia? Spuneţi! Sunteţi pentru a doua oară ministru al sănătăţii! E dreptul meu! Dumneavoastră sunteţi numit!", a început să strige senatoarea Diana Şoşoacă. „Nu aveţi bunul simţ să vă daţi demisia! 22 de morţi la spitalul Matei Balş şi până acum nu v-aţi dat demisia. Poporul vă cere demisia", a mai spus aceasta Diana Şoşoacă, transmiţându-şi întreaga intervenţie live pe Facebook. Senatoarea Şoşoască nu a purtat mască.

„V-am sunat de multe ori şi n-aţi avut decenţa să răspundeţi la solicitările poporului român! Cum vă simţiţi când vedeţi că oamenii mor sub conducerea dvs? Este adevărat că aceste incendii sunt folosite pentru a privativa sistemul sanitar din România? Dumneavoastră aveţi deja planuri pentru a vinde spitalele din România şi a le privatiza?", a mai strigat senatoarea Şoşoacă, în timp ce ministrul Voiculescu era pe picior de plecare.

Plecarea lui Vlad Voiculescu n-a calmat-o pe senatoarea Şoşoacă, aceasta aprinzându-se imediat după ce o persoană de la pază a încercat s-o împiedice să înainteze în curtea spitalului. „Alo, sunt senator! Ia mâna de pe mine! N-ai voie, ia mâna de pe mine! Ăsta e abuz în serviciu! Ia mâna de pe mine, că n-ai voie să pui mâna pe mine! Dă-te la o parte, că ai cuvântul meu că vei păţi ce va păţi un om care se opune unui demnitar!", a ameninţat Şoşoacă.

Situaţia a fost detensionată de managerul Institutului „Marius Nasta", Beatrice Mahler, care şi-a făcut apariţia şi i-a explicat senatoarei cu calm ce s-a întâmplat duminică seara la institut. Apoi, Mahler o invită pe senatoarea să vadă situaţia de la secţia mobilă ATI. Şoşoască îşi aminteste de problema pe care a avut-o cu bodyguarzii care au bruscat-o şi au vrut să nu o lase în curtea spitalului, susţinând că au primit ordin să facă asta, dar Mahler o asigură că nu a fost dat un astfel de ordin şi îşi cere scuze.

În momentul în care a ajuns lângă unitatea mobilă a ATI, managerul a rugat presa să se îndepărteze şi a anunţat că va discuta cu doamna senator. Un incident minor, dar care a mobilizat rapid autorităţile a avut loc duminică seara la secţia mobilă ATI de la Institutul „Marius Nasta". Mai exact, un ventilator dispus in perimetrul exterior al unităţii mobile ATI a început să scoată fum. Situaţia a fost adusă sub control rapid. Cei şapte pacienţi din secţia mobilă au fost transferaţi în compartimentul ATI din interiorul institutului. Nimeni nu a fost rănit.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu