Secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, anunță că nu mai sunt locuri la ATI

Postat la: 10.11.2020 - 18:04

Antonel Tanase, Secretarul General al Guvernului Orban, comentează, pe Facebook, deciziile nepopulare luate de guvern în ultimele zile și anunță că nu mai sunt locuri la ATI în România.

"Doamnelor și domnilor, este din ce în ce mai greu să discutăm civilizat despre măsurile luate de Guvern împotriva răspândirii noului coronavrirus, fără a ne lovi de părerile "avizate" ale "virusologilor", "imunologilor" și "analiștilor politici" care știu întotdeauna mai bine ce se poate face. Vă spun cu sinceritate că toate aceste măsuri aparent nepopulare sunt luate din respect pentru viața medicilor și a oamenilor, pentru că pe noi, Guvernul PNL, asta ne interesează în primul rând: viața. Avem un sistem medical, să zicem blând, deficitar. Ultimii trei miniștri pesediști, toți trei condamnați penal, au lăsat Sănătatea la pământ.

Toate paturile ATI sunt ocupate, medicii sunt obosiți, personalul medical este epuizat. Nu vrem să ajungem în situații disperate, de aceea Guvernul Orban alege să salveze vieți în detrimentul populismului ieftin. Alternativa, spun "specialiștii în politică" era să lăsăm oamenii să se îmbolnăvească și să supraviețuiască cine poate. Dar este asta ceva ce putem avea pe conștiință? Nu. De aceea, oricât de neplăcute sunt noile măsuri, ele trebuie respectate pentru că orice român are dreptul la viață și la sănătate. Aveți grijă de dumneavoastră și să ne reauzim sănătoși!", scrie Tănase pe Facebook.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu